10 lucruri pe care femeile încrezătoare le poartă la orice vârstă și arată șic

Femeile moderne fac să dispară stereotipurile asociate modei și vârstei. Fustele mini, fundele și paietele au încetat de mult să mai fie semnul unei garderobe exclusiv pentru tineret: adevăratele fashioniste le poartă atât la 20 cât și 40 la de ani.

Am studiat cu atenție recomandările stiliștilor și am aflat ce lucruri pot fi purtate la orice vârstă.

Fusta mini.

Stereotipul conform căruia fustele mini sunt doar pentru domnișoarele de până la 25 de ani este de domeniul trecutului. La momentul actual fiecare femeie își poate permite să poarte acest articol la modă, principalul lucru este să țină cont de câteva detalii.

Fustele mini prea strâmte vor sublinia lungimea picioarelor, dar riscați să păreți am vulgare. În schimb o fustă mini A-line nu va ascunde silueta și, în același timp, vă va ajuta să scăpați de o ținută prea senzuală.

Combinația dintre o fustă scurtă și un trenci sau palton lung vă va permite să vă simțiți confortabil și să vă arătați totodată și picioarele frumoase.

Monocromul într-o imagine cu o fustă mini nu va încălca proporțiile corpului, iar o pereche de cizme maro sau bej vor alungi vizual picioarele.

Este mai bine să alegeți o fustă de denim într-o culoare închisă și cu margini îngrijite, cele cu margini rupte sunt mai potrivite pentru domnițe.

Crop top.

Nu numai adolescentele poartă crop topuri. O idee bună de a purta un crop top este să lăsați câțiva centimetri descoperiți între acesta și fustă sau pantaloni.

Un palton sau un sacou aruncat peste umeri vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil.

Când expuneți zona abdomenului este important să vă asigurați că pieptul și picioarele rămân acoperite.

O cămașă decupată va face imaginea mai solidă decât un crop top.

Culorile pastelate vor echilibra imaginea, o vor face mai discretă și mai stilată.

Funde.

Multe femei celebre, inclusiv Nicole Kidman, aleg să poarte funda clasică neagră pentru a-și decora părul, acest accesoriu fiind foarte elegant.

Fundele sunt acum în tendințe. Principalul lucru este să păstrați echilibrul în imagine. Coada sau cocul trebuie să fie îngrijite.

Paiete.

Paietele și sclipiciul sunt în top în acest sezon. Dacă mai devreme erau doar pentru copii, astăzi cele mai renumite mărci de cosmetice produc zeci de produse care le permit și femeilor să strălucească. Principalul lucru este să nu exagerați.

Sideful delicat auriu aplicat pe pleoape se potrivește fiecărei femei. Dacă îl veți aplica pe pleoapa interioară vă va lumina ochii.

Puteți desena săgeți strălucitoare.

Culoarea metalizată strălucitoare arată bine și se potrivește practic cu orice ținută.

Bijuterii în stil punk.

Lanțurile mari și alte bijuterii în stil punk se observă astăzi în multe colecții ale mărcilor renumite.

Stiliștii recomandă să nu combinați astfel de bijuterii cu haine în același stil, ci să le completați cu ținute delicate cu volane sau dantelă.

Haine roz.

O ținută roz nu vă va transforma într-o fetiță, dacă nu are prea multe decoruri copilărești.

Nuanțele pastelate de roz subliniază frumusețea și delicatețea.

Chiar și un singur accesoriu roz vă va înfrumuseța ținuta.

Rucsac.

De pe coridoarele școlii rucsacul s-a mutat treptat pe podiumuri. Este preferatul femeilor de orice vârstă și, dacă veți respecta respectă unele recomandări ale stiliștilor, veți obține un look foarte stilat.

Rucsacul trebuie să fie din material de calitate: din piele, piele de căprioară sau catifea.

Prea multe imprimeuri, culori bogate, blană artificială și paiete sunt drăguțe, dar este mai bine să renunțați la ele.

Rucsacul nu trebuie purtat pe spate. Arată foarte cool, dacă este aruncat peste un umăr.

Bralette.

Tendința de a purta lenjerie de corp ca îmbrăcăminte exterioară câștigă popularitate. Un sutien purtat peste un tricou alb arată foarte stilat. O cămașă albă supradimensionată poate fi folosită ca alternativă.

Puteți purta doar bralette, dar, ca să nu riscați să arătați vulgar, puteți combina cu o fustă sau pantaloni cu talie înaltă.

Topuri cu umeri dezgoliți.

Multe femei evită astfel de topuri, dar în zadar. În primul rând acestea sunt comode și, în al doilea rând, vor oferi unei ținute de vară un aspect cochet, păstrând în același timp o siluetă sofisticată.

Acest stil subliniază decolteul și în același timp acoperă brațele.

Adidași.

În trecut adidașii puteau fi purtați doar la sală, dar acum toată lumea îi poartă, indiferent de stilul de viață sau de vârstă.

Adidașii sunt potriviți pentru aproape orice ținută. În combinație cu rochii romantice, fac aspectul mai relaxat, cu blugi – mai îndrăzneț, cu pantaloni – mai stilat.

Adidașii albi sau crem pot fi purtați cu orice ținută.