10 lucruri mai puțin cunoscute despre diferite persoane celebre care îi vor surprinde chiar și pe fanii lor

Viața personală a vedetelor îi interesează pe fani chiar mai mult decât munca acestora. Și chiar dacă știu pe de rost biografiile idolilor lor, le mai scapă unele informații interesante.

Am descoperit 11 curiozități din viața unor persoane celebre care îi vor uimi chiar și pe cei mai fideli fani.

Lui Halle Berry i s-au plătit 500.000 de dolari pentru o scenă fără haine.

Halle Berry a primit 2,5 milioane de dolari pentru rolul din „The Swordfish Password”, dintre care 500.000 de dolari au fost bonus pentru 10 secunde de filmare fără haine.

Scarlett Johansson a cântat în duet cu David Bowie.

Puțini știu despre cariera muzicală a lui Scarlett Johansson. Apropo, actrița a lansat 2 albume și chiar a înregistrat piese cu David Bowie însuși.

Meryl Streep era fan The Beatles și a încercat timp de 3 zile să-și convingă părinții să-i permită să meargă la concertul trupei.

În tinerețe, Meryl Streep, la fel ca mulți din generația ei, a fost o fană înfocată a trupei The Beatles. Și-a implorat timp de 3 zile părinții să o lase să meargă la un concert al tinerei trupe britanice și chiar a promis că va spăla vasele în următorii 4 ani.

Visul lui Meryl s-a împlinit și a fost printre miile de oameni norocoși de pe stadionul Shea în 1966.

Anthony Hopkins a speriat-o atât de tare pe Jodie Foster încât nu a vorbit cu el până la sfârșitul filmărilor.

Este greu de crezut, dar Jodie Foster și Anthony Hopkins nu și-au spus niciun cuvânt pe tot parcursul procesului de filmare. Actorul se obișnuise atât de mult cu rolul doctorului Lecter încât, în timpul primei lecturi, a speriat-o foarte tare pe colega sa. Nu este de mirare că după aceea Foster a evitat compania până la sfârșitul filmărilor.

În ultima zi Hopkins s-a apropiat de Jodie, care i-a mărturisit că îi era frică de el. Ca răspuns actorul a glumit că sentimentul era reciproc.

Rebel Wilson își ascunde vârsta reală.

În 2015 Rebel a fost în centrul unui scandal: un tabloid australian a acuzat-o pe actriță că își ascunde vârsta reală. Vedeta a spus cu adevărat că s-a născut cu 6 ani mai târziu decât era de fapt.

Jane Fonda a frecventat niște cursuri împreună cu Marilyn Monroe.

S-a întâmplat la New York în anii 1950 după care aspirantă actriță Fonda a luat lecții de actorie la celebra școală Lee Strasberg. Împreună cu Jane studia și deja celebra Marilyn Monroe. Dar, după cum a remarcat Fonda, în ciuda popularității sale sălbatice, Marilyn s-a distins prin timiditate și îndoială de sine, care nu se potriveau deloc cu imaginea ei de pe ecran.

Angelina Jolie i-a furat logodnicul prietenei sale din copilărie Laura Dern.

Actrițele se cunosc încă din copilărie, deoarece tații lor Jon Voight și Bruce Dern erau prieteni. Dar când tinerele erau deja adulte, relația lor a fost distrusă de un triunghi amoros. În 1999 logodnicul Laurei, Billy Bob Thornton, a părăsit-o fără nicio explicație, alegând-o pe Angelina Jolie, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale dramei „Flight Control”.

Victoria Beckham mănâncă aceeași mâncare în fiecare zi.

Chiar și campioana olimpică va invidia voința neîntreruptă a fostului „bob de piper”. Potrivit soțului ei David Beckham, Victoria mănâncă același lucru în fiecare zi de mai bine de 25 de ani : pește la grătar și legume la abur. „Probabil că singura dată când a făcut o excepție a fost în timpul sarcinii cu fiica noastră Harper”, a adăugat jucătorul.

Cher l-a refuzat pe Elvis Presley.

Cher a întors capul multor bărbați celebri, chiar și regele rock and roll-ului Elvis Presley și-a arătat interesul pentru cântăreață. A invitat-o la o întâlnire, dar tânăra era atât de emoționată încât nu s-a putut gândi la nimic mai bun decât să-l refuze. Au trecut decenii de atunci și abia în 2010 vedeta a spus că regretă profund decizia ei.

Blake Lively își combină hainele cu nuanțele covorului roșu.

Dacă vă veți uita cu atenție la ținutele actriței, veți observa un detaliu interesant: toate rochiile sale au aceeași gamă de culori ca ale covorului roșu.