10 lucruri la care ar fi bine să renunțați atunci când vizitați un coafor în 2021

Primăvara este perioada perfectă pentru schimbările de look. Atunci când alegeți o tunsoare, coafare sau colorare, este important în primul rând să țineți cont de dorințele Dumneavoastră, dar și de tendințe, dacă nu doriți să ieșiți din salon cu o coafură demodată.

Aceste 10 tunsori, coafuri și culori nu mai sunt relevante în 2021.

Breton drept, gros.

Bretonul este una dintre tendințele principale din 2020-21, dar renunțați la bretonul voluminos deoarece nu este actual. Acum este la modă așa-numitul breton cortină, care a apărut prin anii 60 și 70 (coafura incomparabilă a lui Brigitte Bardot). Avantajele unui astfel de breton sunt evidente: se potrivește aproape tuturor, este mai ușor de coafat, iar unul lung poate fi purtat și după urechi.

Culoarea neagră cu nuanțe de albastru. 

Aceasta este o culoare complexă, care nu se potrivește tuturor deoarece riscăm să părem mai în vârstă. De aceea nu este de mirare că nu se află pe lista tendințelor ultimilor ani. Dar culoarea castanie și a ciocolatei negre este o tendință care se menține din 2019.

Bob cu volum la ceafă.

Când Victoria Beckham a apărut în 2007 cu un astfel de bob toată lumea a rămas impresionată. Dar moda s-a schimbat și tunsoarea Carre i-a ocupat locul acestui tip de bob. În acest an este la modă tunsoarea Carre dreaptă, uniformă și fără volum la ceafă.

Tunsorile filate.

Am mers la coafor și l-am rugat să-mi tăie vreo 7 cm de păr. Mi-am dat seama prea târziu când am văzut jumătate din păr pe podea. Nu l-am rugat să-mi fileze părul, nu știu de ce a făcut-o. Am impresia că buclele mele frumoase au dispărut pentru totdeauna.

Această tehnică nu este potrivită pentru toate tipurile de păr, în plus, nu toți frizerii știu cum să o efectueze corect. De aceea trebuie să vă gândiți bine înainte de a o încerca.

Cocul neted.

În anii 2010 era la modă cocul voluminos și neted. Acum este la modă naturalețea, de aceea ar fi bine să optați pentru un coc dezordonat.

Dantelă și fixativ.

Cu 10 ani în urmă erau la modă coafurile sofisticate cu fixativ și diferite accesorii. La moment sunt actuale coafurile cât mai naturale, minimaliste sau buclele lejere.

Cosițe sofisticate.

Cosițele nu se demodează, vă puteți împleti părul la orice vârstă și să rămâneți în tendințe. Principalul lucru este să țineți cont de tendințe. Cu câțiva ani în urmă erau la modă cosițele sofisticate, dar acum este invers – este important să-i oferiți părului un aspect cât mai relaxat, de parcă l-ați fi împletit din mers.

Șuvițe în contrast.

Șuvițele care ies în evidență pe fundalul părului întunecat au fost la modă în anii 2000. Acum sunt la modă șuvițele cu o tranziție lină de la o nuanță la alta.

Ombre definit.

Ombre a cucerit lumea în anul 2013, când era la modă să se lase o linie vizibilă între rădăcinile întunecate și capetele deschise ale părului. Dar în 2017 această linie a început să dispară, iar tranzițiile de culoare sunt tot mai uniforme.

Nuanțele cenușii. 

Nuanțele reci, argintii și albăstrui ale blondului au fost până nu demult la modă. La moment însă își pierd din actualitate, iar blondul cald revine la poziția de lider. Potrivit experților de modă până în vara anului 2021 vor fi la modă culorile naturale precum crem sau blond miere.