10 lucruri evidente și utile pe care, din anumite motive, evităm să le facem. Dar în zadar

Se spune că obișnuința este a doua natură a omului și, de multe ori, urmăm anumite tipare fără a sta prea mult pe gânduri. Dar, uneori, merită să schimbăm regulile pentru a ne face viața mai ușoară și mai plăcută.

Iată câteva idei pentru a face această schimbare.

Purtați ochelari de soare pe tot parcursul anului.

Protejați-vă ochii și pielea din jurul lor. Iarna protecția este chiar mai necesară decât vara. Optați pentru ochelari de soare de calitate cu filtru UV.

Folosiți hârtie igienică umedă. 

După hârtia igienică uscată se recomandă utilizarea hârtiei umede, care este biodegradabilă.

Folosiți umbrela atunci când ninge.

Umbrela ne va proteja de vânt, iar fulgii de zăpadă nu ne vor mai strica machiajul.

Configurați plăți automate pentru serviciile pe care le utilizați în mod regulat.

Telefonul mobil, internetul, televizorul, utilitățile, creditele, impozitele și chiar și amenzile pot fi plătite automat. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și să evitați surprizele neplăcute, cum ar fi deconectarea de la Internet din cauza faptului că ați uitat să plătiți la timp.

Puneți haine călduroase lângă pat.

Pentru a vă trezi mai ușor în perioada rece a anului puneți un covor sub picioare, un halat pe un scaun lângă pat și un termos cu o băutură fierbinte pregătit seara. Puteți adăuga și câteva șosete.

Cuplați centura când sunteți pe bancheta din spate.

Unele persoane uită să-și cupleze centura când călătoresc în mașină pe bancheta din spate, dar ar fi bine să o faceți.

Nu reacționați când cineva a strănutat.

Dacă a strănutat cineva, încercați să vă prefaceți că nu ați observat. Această regulă este valabilă pentru locurilor publice: birou, transport etc. Nu este interzis să spui „fii sănătos” unui membru al familiei.

Congelați mâncarea gătită.

Mulți oameni cred că este mai bine să mănânce alimente proaspete, deoarece produsele congelate își vor pierde proprietățile. Dar trebuie să știți că mâncarea congelată nu diferă de cea proaspăt gătită, iar copiii, după ce vor veni de la școală, își vor putea încălzi singuri prânzul.

Înlocuiți sărbătorile cu mese copioase cu gustări simple.

Dacă urmează să aveți oaspeți, nu este necesar să stați zile întregi în bucătărie. Ei vin în vizită în primul rând pentru a comunica, nu pentru a mânca, de aceea ar fi mai bine să vă gândiți la ce veți face seara: jocuri de masă, vizionarea unui film etc. Dacă prietenii Dumneavoastră nu sunt obișnuiți cu un asemenea format, informați-i.

Plătiți consumația.

Tradițiile nu au dispărut nicăieri: bărbații, ca și până acum, își arată interesul și grija față de femei. Cu toate acestea nu ar trebui să fugiți la toaletă pentru a vă „pudra nasul” exact în momentul în care chelnerul aduce nota. Ar fi mai bine să împărțiți cheltuielile ori să vă asigurați de faptul că bărbatul este cu adevărat bucuros să vă servească.