10 lucruri care vă fac să deveniți o “tanti” chiar dacă nu vă dați seama de asta!

E foarte ușor să devii o “tanti”. Azi încetezi să mai ieși în lume, mâine nu-ți mai pasă de coafură, iar poimâine cumperi niște haine complet lipsite de gust. Asta e suficient pentru a lansa dezvoltarea “sindromului tanti”. Dar cum poți diagnostica această “boală” în stadii incipiente? Vă spunem noi în articolul ce urmează.

1. Dvs. nu vă schimbați
pressfoto.ru

Dvs. aveți în minte doar combinații pseudo-clasice: top alb, jos negru. Scăpați cât mai repede de aceste prejudecăți! Totodată, pe perioada “tratamentului”, renunțați la rochiile groaznice în stilul anilor ’90.

2. Sunteți adepta unor combinații mitologice

mbkmegas.commbkmegas.com

Le numim mitologice pentru că au dispărut demult, fiind asociate astăzi cu epoca de piatră. Ne referim și la combinația gentuță-pantofi de o culoare, și la imposibilitatea de a combina aurul cu argintul, și la prejudecata cum că după 30 nu mai poți purta blugi etc.

3. Accesoriile sunt un permanent eșec pentru dvs.
shutterstock.com
Dvs. fie ignorați complet accesoriile, fie luați la nimereală primul accesoriu pe care îl găsiți. Dar de multe ori accesoriile nu se asortează bine unul cu altul. Există un principiu de aur enunțat de Coco Chanel: înainte de a ieși din casă, lăsați la o parte ultimul accesoriu pe care l-ați luat.

4. Garderoba dvs. se umple de haine foarte libere

golbis.com

golbis.com

Această greșeală nu o fac doar doamnele cărora nu le place propria siluetă. E vorba de hainele care nu sunt chiar oversize, dar deja ascund toată frumusețea corpului feminin. Nu e o soluție bună!

5. Nu știți să alegeți corect încălțămintea

bunte.debunte.de

Uneori încălțămintea dvs. parcă strigă: “Adio, tinerețe!”. Și nu e vorba de un stil sau de o categorie anume de încălțăminte, ci de trăsătura lor comună de a simplifica și a banaliza aspectul dvs. Piața oferă astăzi o alegere aproape nelimitată de încălțăminte, nu vă axați pe cea lipsită de gust…

6. Purtați dresuri ciudate
golbis.com

…și arătați în ele ca un star de underground din anii ’80. Cu cât mai simple sunt dresurile, cu atât mai bine! Cele lucioase și dantelate trebuie lăsate în istorie.

7. Capul dvs. nu este îngrijit
dreamstime.com

Nici nu mai spunem că părul curat este un atribut obligatoriu, e o chestiune de respect față de sine. Dar purtarea permanentă a unor coafuri demodate este un indicator că femeia are problemele serioase cu simțul stilului. Nici un set vestimentar nu vă va salva în această situație.

8. Faceți rețele și instalații pe cap

salaza.ru

Aceasta e o altă extremă. Femeia trebuie să arate firesc, iar astfel de coafuri nu pot avea nici un impact pozitiv.

9. Purtați foarte multe bijuterii de aur
golbis.com

Mai ales dacă e vorba de imitații. Dacă vi se pare că în acest fel statutul dvs. social va crește exponențial, vă înșelați amarnic. E mult mai bine să ai o singură bijuterie, dar să fie adevărată și să arate bine, decât să-ți fie mâna plină de “fiare vechi”.

10. Nu aveți o “bază”
salaza.ru

Garderoba dvs. este o adunare pestriță de tot felul de rochii, sarafane, pantaloni și bluze. Prin urmare este foarte greu să alegi din toate acestea niște piese vestimentare care să se potrivească armonios. O femeie inteligentă își organizează inteligent inclusiv garderoba.