10 lucruri care nu mai sunt actuale în acest an. Iată cu ce le înlocuim.

Moda este schimbătoare. Dacă mai devreme tendințele se mențineau pe parcursul a câțiva ani, apoi în prezent, acestea se modifică la fiecare câteva luni. Începutul anului – este perioada ideală pentru a vă revedea garderoba şi a selecta piesele  vestimentare care nu vor mai fi actuale în noul an. Pentru cei care urmăresc tendințele modei, propunem o listă din 10 lucruri, care nu mai sunt actuale in acest an.

1. Înlocuiți denim-ul cu catifeaua

26-katya-5-4

Jachetele din denim, sacourile, cămășile  actuale până acum, în acest an sunt înlocuite cu catifea. Această țesătură regală poate crea o imagine elegantă oricărei femei. În acest an, puteți cu siguranță purta haine din catifea zi de zi, în combinație cu denim, tweed, piele sau satin.

2. Înlocuiți rochiile bandaj cu rochiile-lenjerie

26-katya-5-6

Strâmtele rochii-bandaj sunt depășite și sunt înlocuite cu rochiile-lengerie. Țesătura fină de satin în combinație cu croiala pe corp va arăta silueta Dvs. mult mai feminină, iar dantela va crea o imagine atrăgătoare.

3. Schimbați fustele bufate pe fustele clasice

26-katya-5-5

Fusta-creion se potrivește oricărei siluete și niciodată nu va fi demodată. De aceea vă recomandăm să înlocuiți fustele plisate și fustele tutu cu modele clasice.

4. Excludeți încălțămintea sport în favoarea pantofilor clasici

26-katya-5-9

Adidașii, sneakerșii, espadrilele pe talpă nu mai sunt actuali. Renunțați la ele. Înlocuiți această încălțăminte cu niște ghete sau adidași obișnuiți. Dacă totuși doriți să purtați o încălțăminte înaltă, optați pentru pantofii clasici sau botine.

5. Înlocuiți paltonul oversize cu un palton montat pe talie

26-katya-5-7

În acest an vor fi actuale paltoanele montate pe talie, care accentuează silueta. Paltoanele oversize păstrați-le pentru alt sezon, atunci când vor reveni în modă.

6. Renunțați la gențile de culoarea pantofilor, experimentați cu culorile

26-katya-5-8

A combina geanta cu culoarea încălțămintei este un obicei nepotrivit. În acest sezon designerii recomandă să renunțați la combinațiile cu care v-ați obișnuit demult cum ar fi roșu și negru sau alb și negru. Nu vă fie frică să experimentați. Combinați culorile cu îndrăzneală.

7. Înlocuiți colierul cu bijuteriile stratificate

26-katya-5

Colierele choker în acest an sunt înlocuite cu bijuteriile stratificate. Anul acesta se poartă colierele de diferită lungime, în combinații variate și bijuteriile masive. Însă nu purtați toate bijuteriile din casă odată. Echilibrul, proporția și măsura trebuie respectate.

8. Renunțați la bijuteriile cu ținte și optați pentru cele texturate

26-katya-5-1

Bijuteriile îndrăznețe cu ținte, care au fost actuale mult timp, sunt înlocuite cu alte modele. Optați pentru bijuteriile cu textură sau metale diferite. Combinația dintre metal și pene, perii și piele, elemente tricotate și pietre sunt binevenite în acest an.

9. Renunțați la bucle

26-katya-5-3

Această tendință va bucura multe femei, pentru că nu mai este nevoie să pierdeți timp aranjând buclele. Acum sunt actuale volumul și șuvițele naturale.

10. Înlocuiți conturul cu un ten natural al pielii

26-katya-5-2

Dacă până acum nu ați însușit arta counturing, nici nu mai încercați. În acest an este actual tenul natural al feței. Înlocuiți fardurile de obraji, autobronzantele și highlighter-ul cu o cremă calitativă de zi și o pudră de culoare naturală.

Moda contemporană este efemeră, de aceea rețineți că nu puteți urmări toate tendințele ei. Dacă aveți un stil propriu și capacitatea de a alege hainele care vi se potrivesc, veți fi mereu la modă.