10 lucruri care ne încarcă viața, dar nu ni se ridică mâna să le aruncăm, deși ar trebui

Uneori avem senzația că locuința noastră pare incomodă. Mulți factori afectează confortul casei, iar unul dintre acestea sunt lucrurile inutile pe care le adunăm de-a lungul timpului.

Iată care sunt acele lucruri care doar vor ocupa spațiu pe rafturi și în dulapuri.

Hainele care vă sunt mici.

Acest lucru s-a întâmplat aproape tuturor: cumpărăm o haină frumoasă, o purtăm de câteva ori și apoi nu ne mai încape, dar ne pare rău să o aruncăm. Este mai bine să vă reactualizați garderoba, iar astfel de haine le puteți dărui unei prietene ori să le vindeți.

Articole de garderobă incomode, dar frumoase.

O pereche de pantofi stilați, pe care i-am cumpărat la reduceri, ne rod și nu putem merge nici un metru în ei, iar lenjeria de lux ne strânge pieptul. Este un adevărat chin să purtăm astfel de lucruri, de aceea ar trebui să renunțăm la ele.

Accesorii pentru hobby-uri nerealizate.

Să presupunem că ne-am apucat de dans, ne-am înscris la lecții și ne-am cumpărat pantofi speciali. Dar, după câteva vizite, ați abandonat. Iar pantofii, care au fost purtați de două ori, au rămas în dulap. Și de fiecare dată când îi vedem, ne gândim: „Cândva voi începe să dansez din nou, lasă-i să stea”. Dar, în loc să ocupe locul, ar fi bine să dăruiți ori să vindeți aceste obiecte.

Testere de parfumuri si cosmetice.

În magazinele de cosmetice versiunile în miniatură de creme, șampoane sau parfumuri se oferă gratis. Dar câte dintre aceste plicuri am folosit de fapt? Se adună doar pe raftul din baie și jumătate din ele sunt expirate. Există doar 2 soluții: fie le folosiți pe toate (în timp ce sunt încă utilizabile), fie le aruncați fără milă.

Cardurile de reducere confecționate din plastic.

Toată lumea are carduri de reducere ale magazinelor preferate. De-a lungul timpului se acumulează atât de mult încât nu mai încap în portofel. Pentru a nu acumula plastic inutil, toate cardurile de reducere pot fi legate la serviciul Google Pay sau la o aplicație precum Wallet.

Obiecte fără pereche.

Șosetele sau mănușile fără pereche nu mai pot fi folosite, oricât de mult ne-ar plăcea, dar din anumite motive, mulți oameni continuă să le păstreze. Deși nu ocupă mult spațiu, nu mai sunt de folos. Așa că este mai bine să le aruncați.

Condimente învechite.

Cele mai multe condimente au termen de valabilitate lung, dar atunci când sunt depozitate în pungile în care sunt vândute, acestea se vor învechi mai repede. Verificați condimentele și aruncați-le pe cele care sunt de mult timp, iar cele care sunt bune pot fi turnate în recipiente mici cu capac ermetic.

Cadouri care nu v -au plăcut.

Seturi cu gel de duș sau o vază voluminoasă, care doar ocupă spațiu, pentru că nu le folosim. Dar nu este nimic rău în a arunca astfel de obiecte inutile.

Produsele congelate.

Dacă frigiderul este, de obicei, păstrat curat, atunci congelatorul este adesea neglijat. Chiar dacă alimentele depozitate acolo au o dată de expirare, nu vor emana miros neplăcut. Din acest motiv păstrăm produse care ar putea fi demult expirate.

Obiecte în mai multe exemplare.

După ce cumpărăm anumite obiecte noi, ne pare rău să renunțăm la cele vechi și le depozităm. Ar fi mai bine să aruncăm, să dăruim ori să vindem obiectele pe care nu le mai folosim, deoarece ocupă doar spațiu.