10 lucruri care le fac pe multe femei să roșească. Dar în zadar

În societatea noastră există mai multe stereotipuri: femeia trebuie să fie o mamă și o soție iubitoare și răbdătoare, să aibă o carieră de succes, să fie mereu îngrijită și să un corp perfect, să fie o gazdă primitoare și să gătească perfect. Dar trebuie să ținem cont de faptul că idealuri nu există și nici nu trebuie.

Din fericire tot mai multe femei nu se mai jenează de lucrurile firești.

Degetele de la picioare imperfecte.

Degetele strâmbe sunt destul de frecvente și, cu siguranță, nu trebuie să ne fie jenă.

Fire de păr pe abdomen. 

Nici măcar vedetele pop nu se sfiesc de aceste fire de păr, iar Cardi B este o dovadă a acestui lucru.

Capacitatea de a ne bucura de singurătate. 

Cercetătorii au încercat să răspundă la întrebarea dacă femeile singure pot fi fericite. Și s-a dovedit că pot.

Câștigă mai mult decât bărbații.

Unii cercetători sunt de părerea că dacă femeia câștigă mai mult, atunci probabilitatea divorțului este mai mare. De multe ori acest lucru le oprește pe femeile care încep să facă progrese în cariera lor.

În unele țări proporția familiilor în care femeia câștigă mai mult este deja de 25%. Psihologii recomandă ca soții să împartă obligațiunile și să discute cât mai mult.

Călcâie crăpate.

Unele femei se simt jenate de călcâiele lor, deoarece pielea de pe ele se usucă și apar crăpături. Dar pielea uscată pe călcâie este un lucru firesc și nu ar trebui să fie un motiv de a renunța la încălțămintea descoperită. Acest lucru l-a demonstrat și Ducesa Meghan Markle pe care nimic nu o împiedică să strălucească pe covorul roșu.

Dezordinea din casă.

Cu siguranță toată lumea a nimerit în situația în care proprietarii au cerut scuze pentru dezordine. Dar nu mai este cazul. În lumea modernă vasele nespălate sau blugii aruncați pe canapea nu sunt un motiv de jenă.

Lipsa planurilor napoleoniene.

La momentul actual se consideră că femeia poate avea o familie frumoasă și își poate construi o carieră de succes. Dar nu toate tinerele au astfel de aspirații, nu toată lumea visează să realizeze totul deodată. Femeile fără planuri grandioase pot fi chiar mai fericite decât altele. La urma urmei dorința constantă de a atinge idealuri înalte poate avea efect negativ asupra noastră. Un studiu recent a demonstrat faptul că relațiile apropiate îi fac pe oameni mai fericiți decât banii sau faima.

Păr pe degete.

Părul de pe degetele de la picioare este un lucru obișnuit de care nu ar trebui să ne fie jenă.

Alăptarea în locurile publice.

Există foarte multe dezbateri, dar numai mama va decide unde și când să alăpteze.

Liniștea casei.

Dacă femeia preferă să se uite la televizor ori să tricoteze în locul unor petreceri zgomotoase, nu ar trebui să se jeneze.