10 lucruri care arată perfect în fotografii, dar în viața reală ar putea fi motiv de jenă

Industria frumuseții este în continuă evoluție, fiind gata pentru noi experimentele de frumusețe.

Dar uneori pasiunea exagerată pentru tendințele modei poate duce la rezultate neprevăzute din cauza lipsei de măiestrie a meșterilor, calitatea materialelor și multe altele.

Următoarele 10 lucruri arată bine pe paginile revistelor, dar în viața reală ne-ar putea crea probleme.

1. Genele false.

Multe femei recurg la această procedură, dar uneori rezultatul poate să nu arate foarte natural. Depinde mult de stilul în care este făcut machiajul. Așadar, genele false sunt potrivite pentru o ședință foto: arată bine de la distanță, dar defectele lor sunt vizibile de aproape și arată neîngrijit.

2. Extensiile de păr.

Extensiile de păr ne ajută atunci când vrem să ne schimbăm rapid imaginea ori să avem o coafură spectaculoasă pentru vreun eveniment. Însă extensiile nepotrivite ne pot distruge întreaga imagine.

Potrivit experților extensiile reușite nu ar trebui să scoată în evidență artificialitatea coafurii, este foarte important ca părul să arate câte mai natural.

3. Sprâncenele conturate.

Sprâncenele modelate corect arată foarte bine. Cu toate acestea, dacă sunt prea întunecate și conturate, pot strica întreg machiajul. În prezent experții în modă consideră că sprâncenele naturale vor fi întotdeauna la modă.

4. Machiajul încărcat. 

Arta modernă a machiajului include multe tehnici, care funcționează dacă machiajul este făcut îngrijit și atent.

5. Conturul buzelor.

Pentru a mări vizual buzele puteți folosi un creion special, urmând conturul natural, dar fără a-l depăși. În caz contrar machiajul va arăta neglijent.

6. Tunsorile care au nevoie de coafare.

Tunsorile scurte se mențin în top de la an la an. Și nu e de mirare: astfel de coafuri oferă lejeritate și, după cum pare la prima vedere, se îngrijesc destul de simplu. Dar și părul scurt are nevoie de coafare zilnică și de spălare frecventă.

7. Dinții prea albi.

Tehnologiile moderne ne ajută să avem un zâmbet alb și strălucitor. Dar niște dinți prea albi ar putea arăta nenatural.

8. Rădăcinile crescute ale părului. 

Rădăcinile crescute nu arată rău, dacă se potrivesc stilului de colorare. În caz contrar acestea ne pot strica aspectul general.

9. Părul argintiu.

Schimbarea culorii părului ne permite să ne schimbăm rapid stilul. Pentru aceasta este suficient să colorăm doar câteva șuvițe. Nuanța argintie sau cenușie este una dintre opțiuni. Principalul lucru este să vă asigurați că șuvițele vopsite în această culoare vi se potrivesc.

10. Rujuri deschise la culoare. 

Gama de rujuri este nelimitată: de la roșu la albastru deschis. Dar uneori buzele vopsite cu rujuri deschise nu arată prea bine. Atunci când alegeți o culoare neobișnuită, este indicat să vă asigurați că aceasta se combină cu nuanța pielii.