10 look-uri cu fuste pentru această toamnă în care femeile de după 50 de ani vor străluci

De îndată ce afară se răcorește multe femei aleg să poarte pantaloni. Dar încercați să nu le urmați exemplul, deoarece există foarte multe modele de fuste, care vă vor scoate din anonimat în această toamnă.

Vă prezentăm în continuare 10 modele de fuste perfecte pentru acest sezon. 

Imagine monocromă cu nuanțe de gri-verzui. Setul este format dintr-o fustă midi plisată, un pulover cu o siluetă dreaptă și căciulă tricotată. Acest ansamblu a fost completat cu cizme cu toc de piele întoarsă de culoare bej deschis și eșarfă în nuanțele hainelor.

O altă imagine în tonuri de verde, dar, în acest caz, s-au folosit nuanțe și texturi complet diferite. În partea de sus este un pulover larg și mâneci originale. Fusta este de șifon cu model în carouri. Imaginea este completată de o batistă de mătase cu o margine verde deschis, pantofi negri originali și colanți de o nuanță gri-violet.

O altă versiune a imaginii cu o fustă de șifon cu imprimeu, de data aceasta este plisată. În partea de sus avem un longsleeve asortat cu o eșarfă de catifea.

Roșu și negru este o combinație clasică contrastantă. Setul dat este format dintr-o fusta de șifon maxi neagră și un jumper original roșu și negru.

O imagine interesantă care folosește principiile contrastului de culori și texturi. Setul este format dintr-o fustă creion îngustă și un pulover voluminos de culoare mov.

O imagine monocromă în care hainele se potrivesc ca nuanță, dar diferă ca textură. Setul este format dintr-o fusta plisata si un pulover tricotat, ambele de nuanța roz somon.

Ansamblul, format dintr-o fustă dreaptă din stofă densă, top de culoare gri închis și bluză cu fermoar. Setul este completat de o pereche de cizme negre.

Un set format din fustă maxi și pulover tricotat cu mâneci până la linia cotului. Fusta este confecționată dintr-o țesătură gri închis. Partea superioară a ansamblului este un jumper cu dungi orizontale gri deschis, bej și roșu. Look-ul este completat cu o pereche de cizme negre din piele lăcuită.

Un ansamblu cu fustă creion de culoare kaki, un pulover clasic maro-gri și palton gri deschis. Detalii suplimentare sunt pantofii oxford negri și geanta.

Un alt ansamblu elegant, format din costum albastru-gri și palton de nuanța untului. Imaginea este completată cu adidași de culoarea paltonului și o geantă albă.