10 legi ale Karmei: fiți conștienți – nu veți mai fi niciodată la fel. Scăpați de negativitate!

Viața modernă ne epuizează fizic, spiritual și mental. Dacă lăsați aspectele negative ale vieții să vă copleșească, puteți chiar să vă îmbolnăviți, scrie Power of Positivity. De aceea, este foarte important să învățăm să avem grijă de propria minte, corp și suflet. Una dintre metodele pe care le putem aplica pentru a scăpa de povara negativității – este să conștientizăm care sunt consecințele acțiunilor noastre. Aici vorbim despre legile Karmei.

Viața este un schimb permanent de cauze și efecte. ”Nu putem scăpa de rezultatele acțiunilor noastre” – este esența Legilor Karmice. Practicarea Legilor Karmei, ne permite să obținem armonia interioară, care ne ajută să ne schimbăm viața spre bine.

Vă prezentăm cele zece Legi ale Karmei:

Prima lege – Cea mai importantă lege.

Cunoscută și ca ”Legea cauzei și efectului”, această lege afirmă că primim mereu ceea ce oferim. Cu alte cuvinte, dacă oferim lucruri pozitive și fericire altora, mai târziu vom avea parte de aceleași lucruri.

A doua lege – Legea Creației.

Nici binele, nici răul nu se întâmplă fără vreun motiv. De aceea, creați lucruri bune și pozitive și înconjurați-vă de acele lucruri pe care doriți să le aveți în viața voastră.

A treia lege – Legea Umilinței

Acceptați binele și răul în viața dvs. Nu trebuie să vedeți doar răul, de altfel aceste sentimente negative, asociate răului vor rămâne cu dvs.

A patra lege – Legea Evoluției

Ne controlăm doar pe noi înșine. Nu putem să schimbăm lumea, oamenii și mediul din jurul nostru. Cu toate acestea ne putem schimba pe noi înșine.

A cincea lege – Legea Responsabilității

Dacă regretați ce vi se întâmplă sau ceva vi se pare greșit, adesea este un semn al conflictului dvs interior. Noi oglindim ceea ce se întâmplă în jurul nostru, iar ceea ce ne înconjoară ne reprezintă pe noi. Prin urmare, trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în viața noastră.

A șasea lege – Legea Conexiunii

Totul în Univers este interconectat. Chiar dacă ceva pare irelevant, trebuie să fie finalizat, deoarece finalizarea va pune bazele pentru următorul pas în viață. Fiecare etapă și proiect în viața noastră nu este mai puțin important decât ceea ce a fost înainte sau după.

A șaptea lege – Legea Concentrării

Este imposibil să vă concentrați simultan pe mai multe activități. Încercarea de a face acest lucru va deschide ușa negativității; prin urmare, concentrarea asupra unei singure activități vă va aduce pace.

A opta lege – Legea Aici și acum.

Viața în trecut împiedică să trăiți cu adevărat și să vă bucurați de prezent și să obțineți o nouă creștere personală.

A noua lege – Legea Schimbării

Suntem condamnați să repetăm aceleași greșeli până când nu înțelegem că trebuie să ne schimbăm pe noi înșine pentru a schimba viața.

A zecea lege – Legea Răbdării și recompensei

Toate recompensele în viață vin la timpul potrivit. Adevărata pace și fericire le obținem atunci, când facem ceea ce trebuie și așteptăm cu răbdare recompensa, pentru că se va materializa la timpul potrivit.

De ce este important să trăim conform legilor Karmei?

Există mai multe avantaje să trăim conform Legilor Karmei. În cele din urmă, acest lucru vă va ajuta să eliminați stresul din viața dvs și vă va îmbunătăți sănătatea. Acest lucru vă va permite să priviți lumea cu ochi noi, deoarece vălul negru al negativității va pleca din viața dvs. Totodată, veți putea să dăruiți pace și bunătate celorlalți, iar acest lucru va începe un ciclu pozitiv pentru toată lumea.

Pentru a practica eficient Legile Karmei, trebuie să vă amintiți câteva concepte de bază:

– Fiți buni cu voi înșivă;

– Fiți buni cu alții;

– Nu vă faceți griji pentru ceea ce nu puteți schimba.

Aplicați aceste Legi Karmice și schimbați-vă viața spre bine!