10 istorii după care îl veți aprecia și mai mult pe Keanu Reeves

După ce a trecut prin multe provocări, Keanu Reeves depune toate eforturile pentru a face lumea din jurul său mai bună. Pe lângă faptul că donează bani în scopuri caritabile, este o persoană care-i iubește și-i respectă pe cei din jur. Persoanele care s-au întâlnit cu actorul confirmă personal acest lucru.

1. Respectă foarte mult spațiul personal al unei femei.

Fanii au observat că actorul practic nu le atinge pe prietenele sale atunci când face poze cu ele.

2. Susține multe organizații de caritate, dar niciodată nu se laudă cu acest lucru.

Pe lângă aceasta Keanu încearcă să îmbunătățească calitatea vieții copiilor din familii cu venituri mici și finanțează proiecte legate de creativitate, educație, drepturile omului și animalelor.

3. El foarte generos.

„Un prieten de familie construiește platouri de filmare. În timpul filmărilor pentru Matrix Keanu a aflat despre problemele pe care le avea și i-a oferit 20 000 de dolari, cadou de Crăciun.

4. Este un gentilom.

Keanu are un respect special față de femei. Odată a fost fotografiat în timp ce-i oferea locul unei femei care avea o geantă mare.

5. Încearcă să-și păstreze calmul în momentele dificile.

În martie 2019 actorul a zburat de la San Francisco la Los Angeles, dar avionul său a făcut o aterizare de urgență, din cauza unor defecțiuni tehnice, pe aeroportul Bakersfield din California. Oamenii au reușit să surprindă mai multe scene când Keanu îi ajuta pe pasagerii avionului să ajungă la destinație.

6. Își apreciază fanii.

În timpul filmării celui de-al treilea film „ Aventurile incredibile ale lui Bill și Ted”, Reeves l-a văzut pe unul dintre fanii săi cu un banner: „Ești grozav!” Keanu a alergat până acolo și a lăsat un autograf.

7. Îi place să petreacă timpul cu fanii săi. 

„Cu mulți ani în urmă am mers, împreună cu familia mea la Paris. Mama a observat, la un moment dat, pe Keanu care a intrat într-o remorca din apropiere. A mers și a bătut la ușa remorcii, dar a deschis alt bărbat care i-a spus că domnul Reeves este foarte obosit. Dar Keanu a ieșit imediat și i-a spus: „Nu, mă simt bine. Sunt foarte bucuros să văd asemenea chipuri prietenoase”. A fost nespus de amabil, am făcut chiar și această poză împreună.

„Iubitul meu lucrează în apropiere de Gold Coast Studios, unde s-a filmat John Wick 3. Timp de câteva zile a tot încercat să-l fotografieze pe Keanu, dar nu i-a reușit. După un timp a reușit să facă o poză, dar bietul Keanu părea epuizat după filmările care au durat mai mult de 7 ore. La început Keanu a încercat să evite fanii, dar apoi s-a oprit și le-a permis să-l fotografieze.

„Am așteptat timp de o oră trenul într-o gară pustie. În fața mea era Keanu Reeves. Ambii am păstrat tăcerea. După ce am urcat în tren el mi-a spus: „Mi-a plăcut să discut cu Dumneavoastră”.

8. Este gata să ofere ajutor.

„Mașina logodnicei mele s-a defectat, cu mai mulți ani în urmă, o pană în timp ce se deplasa pe autostradă. Nu avea telefon mobil pentru a cere ajutor. La un moment dat a staționat o mașină din care a ieșit Keanu. El a încercat să o ajute, dar nu i-a reușit și a sunat la serviciul de urgență. Keanu i-a propus apoi să o ducă acasă, lăsându-i, la final, numărul său de telefon în caz de va avea nevoie de ajutor.

9. Știe să comunice cu oamenii cu care lucrează.

„La sfârșitul anilor 90 am obținut primul meu loc de muncă ca asistent proiectant pentru filmarea „Chain Reaction”. Pe parcursul ultimelor săptămâni de filmare, Keanu le-a oferit tuturor angajaților micul dejun și prânzul gratuit. De atunci am lucrat pe 30 de platouri de filmare, dar nu am mai întâlnit un actor atât de generos și prietenos ca el”.

10. Iubește ceea ce face.

Keanu nu își ascunde pasiunea pentru industria cinematografică și pentru munca sa. În mai 2019, a lăsat amprente și un autograf pe Walk of Fame de la Hollywood. Tot acolo a dezvăluit următoarele: „Îmi plac filmele. Doamne, iubesc filmele! Îmi place să le urmăresc, îmi place să mă filmez în ele. Este o mare onoare pentru mine să fiu astăzi aici, la acest eveniment!”