10 indicii că personalitatea ta puternică îi face pe oameni să se îndepărteze de tine

Mulți oameni sunt predispuși să îi judece pe cei din jur. Cel mai ciudat că asta se întâmplă chiar și în raport cu oameni necunoscuți…

De aceea e important să nu luați aproape de inimă cuvintele unor asemenea oameni. Noi suntem așa cum suntem, nu așa cum își doresc alții să fim.

Pe unii oameni noi avem tendința să îi respingem, căci ei ne par destul de duri și agresivi. Dar de multe ori în spatele unui asemenea comportament se ascunde un suflet bun. În foarte multe cazuri oamenii care la prima vedere au o atitudine respingătoare, de fapt se dovedesc a fi foarte grijulii și plini de omenie când îi cunoști mai bine.

Iată 10 din cele mai răspândite trăsături care îi resping pe oameni:

1. Mereu spuneți adevărul

Sinceritatea este o parte indispensabilă a personalității dvs. Dacă spuneți că veți face ceva, vă țineți de cuvânt orice s-ar întâmpla.

2. Sunteți direct

Pentru dvs. e mai important să fii direct cu omul, decât să-ți fie frică să-l indispui. Minciuna este inacceptabilă pentru dvs.

3. Sunteți deschis spre lucruri noi

Dvs. sunteți mereu deschis pentru idei noi, de aceea aveți succes în domeniile în care alții eșuează.

4. Inventați soluții inovatoare

Dvs. nu îi urmați orbește pe alții, ci rezolvați de sine stătător problemele care apar și reușiți de fiecare dată să găsiți o soluție proprie.

5. Aveți o voință puternică

Perseverența dvs. vă face să fiți gata să faceți orice pentru a obține rezultatul dorit.

6. Nu vă plac plângăreții

Dvs. ați prefera mai degrabă să petreceți timpul în singurătate decât în compania unui om care mereu se vaietă, căci înțelegeți că asta nu vă ajută nici pe dvs. și nici pe el.

7. Nu suportați orgoliul

Dat fiind că sunteți o persoană deschisă, vă displac oamenii care sunt prea siguri pe sine și categorici peste măsură în exprimările lor.

8. Sunteți înțelept

Aveți un mod de gândire neobișnuit și o capacitate de învățare extraordinară. Mereu gândiți din timp și în detaliu toate lucrurile și în acest sens îi depășiți pe cei de o vârstă cu dvs., iar lor asta poate să nu le placă.

9. Nu vă interesează bârfele

Oamenii pierd mult timp discutând tot felul de mărunțișuri inutile, dar dvs. nu vă regăsiți în așa ceva. În schimb sunteți adeptul unor discuții interesante, inteligente și importante.

10. Sunteți bun la suflet

Sunteți un om foarte plăcut. Unii oameni vă judecă pentru că nu pierdeți timpul fără folos și pentru că aveți o atitudine binevoitoare față de cei din jur.

Ați întâlnit oameni care au asemenea calități? Ați observat atitudinea celorlalți față de ei? Spuneți-ne experiența dvs. în comentarii!