10 idei pentru a rămâne moderne și elegante după vârsta de 60 de ani

Femeile pot arăta impecabil la orice vârstă.

Este important să ne alegem cu atenție ținutele și să nu ne străduim, cu orice preț, să arătăm mult mai tinere deoarece riscăm să obținem contrariul.

O altă recomandare ar fi să alegeți cu atenție culoarea hainelor. Nu alegeți culori stridente, dar nici tonurile neutre. Optați pentru nuanțele pastelate care vi se vor potrivi perfect.

Rochii.

Acestea trebuie să fie prezente în garderoba fiecărei doamne. Alegeți modele de calitate, cu o croială simplă, fără detalii inutile.

Nuanțe de roz.

Nu vă fie teamă să purtați roz! Acordați atenție tonurilor deschise și nuanțelor de roz cu nuanțe de bej sau gri.

Un costum format dintr-o fustă dreaptă cu dungi albe și roz și o tunică roz asimetrică vă vor ajuta să obțineți un look proaspăt și delicat.

Simplitate.

Minimalismul este acum la modă.

Această rochie dreaptă fără mâneci, cu decolteu rotund vă va ajuta să arătați minunat, iar sandalele bej și geanta maro completează perfect ținuta dată.

Siluetă în formă de A.

Rochiile A-line se potrivesc tuturor tipurilor de siluetă.

Această rochie este perfectă, dar trebuie să ținem cont de faptul că negrul accentuează schimbările legate de vârstă. De aceea ar fi bine să completați o astfel de rochie cu o eșarfă în culori deschise.

Rochie albă.

Culoarea albă se potrivește majorității persoanelor, trebuie doar să alegeți nuanța potrivită. Acest model de rochie se potrivește doamnelor zvelte. Perlele lungi cu ciucure, încălțămintea aleasă și geanta completează perfect ținuta dată.

Pantaloni.

Multe femei se simt mai bine în pantaloni decât în ​​fuste. În acest caz vă sugerăm să alegeți pantalonii clasici.

Pantaloni negri.

Acest model este unul de bază, deoarece puteți crea multe ținute interesante.

O ținută perfectă pentru fiecare zi formată din pantaloni negri și pulover bej deschis și completată cu încălțăminte bej și o geantă mare cu imprimeu leopard.

Pantaloni albi.

Pantalonii albi, ca și cei negri, se combină cu foarte multe topuri precum această tunică originală. Accesoriile alese completează de minune ținuta dată.

Costum de vară.

Acest costul de nuanța trifoiului constă dintr-o pereche de pantaloni drepți largi și un top fără mâneci. Geanta originală țesută completează ținuta aleasă.

Costum de in.

Inul este o alegere excelentă pentru sezonul de vară. Costumele de in au, de obicei, o croială simplă și sunt perfecte pentru doamnele mature.

Culoarea albă.

O altă ținută albă formată din costum cu pantaloni, top și cardigan lung. Nasturii ovali sunt unica pată de culoare a acestei ținute.

Pantaloni scurți.

Nu vă fie teamă să purtați pantaloni scurți, mai ales dacă sunteți suple. Alegeți modele cu lungimea până la genunchi și veți arăta excelent în sezonul estival.