10 idei geniale, cum să construiți un grătar, fără mari cheltuieli!

Când plănuiți amenajarea peisagistică a unei zone de odihnă, se ivește în mod necesar problema amenajării unei zone de vatră. Petrecând timpul în aer liber, curat și proaspăt, mereu veți dori să gătiți legume sau carne la grătar, să vă răsfățați cu kebab-uri sau barbecue. Important este să faceți totul cu confort și plăcere. Este o greșeală să considerăm că aranjamentul unei vetre staționare este foarte costisitoare.

Aruncați o privire la ideile care au fost deja implementate de cineva. Poate vă va plăcea una dintre ele atât de mult, încât va fi imediat copiată și realizată de Dvs în propria curte. Orice modificări și completări adăugate de Dvs sunt permise! Vă invităm să admirăm aceste grătare pentru un plus de inspirație:

1. 

2. Înainte de a începe munca, trebuie să alegeți locul potrivit. Chiar și cu condiția că focul va fi localizat în interior, nu se permite amenajarea unui loc pentru zona de vatră lângă clădiri.

3. Modificări mici în construcție pentru confortul și relaxarea Dvs în zona de vatră chiar sunt binevenite. Primești o plăcere adevărată – gătești și te relaxezi!

4. De asemenea, este posibil să se folosească și o jantă de la roata veche, potrivită pentru un aranjament original.

5. Pentru realizarea ideilor puteți folosi rămășițele de cărămizi, cărămidă bloc, țiglă și alte tipuri de materiale de construcție.

6. În caz de o lipsă de spațiu, zona de vatră poate fi amplasată chiar lângă clădire, construind în același timp și un perete de protecție.

7. 

8. Forma și stilul zonei depinde doar de dorința și fantezia dvs.

9. 

10. 

Deja planificați un decor inedit al curții dvs? Așteptăm cu drag comentariile.