10 idei de reutilizare a cutiilor pentru conserve

Uneori lucrurile care vă par de prisos nu trebuie aruncate. De cele mai multe ori acestea pot fi reutilizate. Spre exemplu, cutiile din metal pentru conserve. Priviți o cutie simplă și imaginați-vă câte lucruri utile puteți confecționa din aceasta. Dacă sunteți în pană de idei, noi vă ajutăm neapărat. Cutiile de la orice produs pot fi transformate în cele mai reușite obiecte de decor dar foarte utile.

Priviți și convingeți-vă.

1. Organizator pentru birou

Scopul principal al cutiei pentru conserve este depozitarea. Respectiv puteți păstra în acestea diferite mărunțișuri. Dacă veți fixa cutiile între ele, le veți decora frumos, atunci veți obține un organizator pentru birou foarte util și drăguț.

2. Felinare pentru grădină

Pentru a crea o atmosferă de poveste în curtea dvs. pe timp de vară, este suficient să agățați niște felinare printre copaci. Cutiile metalice pentru conserve sunt cele mai potrivite. Pentru a face ornamentele din găuri prin care se va vedea flacăra lumânărilor, turnați în cutie apă și puneți-o pentru câteva ore la congelator. După ce apa a înghețat, faceți găuri cu ajutorul unui ciocan și a unui cui. Când apa se va topi, corectați forma cutiei cu ajutorul lumânării.

3. Lampă de interior

Lămpile de interior vor da o notă de magie oricărui interior. Dacă veți confecționa o lampă singuri, veți economisi bani și veți avea un obiect unic care va atrage neapărat privirile musafirilor. Abajurul poate fi creat dintr-o cutie pentru conserve. Creați un ornament original și vopsiți lampa în culoarea dorită.

4. Abajur din cheițe

Cheițele sunt acele mici dispozitive cu ajutorul cărora desfaceți dozele de suc sau bere. Colectați-le și creați obiecte inedite. De exemplu, un abajur din cheițe va încânta privirile celor din jur.

5. Ghivece pentru flori

Cutiile pentru conserve mai mari pot fi utilizate în calitate de ghivece pentru flori. Vopsiți-le cu vopsea acrilică și ghivecele sunt gata.

6. Set pentru tacâmuri

Setul de tacâmuri înfrumusețează orice bucătărie sau masă de sărbătoare. Aveți nevoie de cutii metalice pentru conserve, o bucată de scândură, o bucată de piele și vopsea rezistentă la umiditate.

7. În ritmul muzicii

Din aceste cutii puteți crea chiar și instrumente muzicale. Confecționați-le împreună cu copiii dvs., ei vor fi încântați de aceste tobe originale. Trebuie doar să întindeți pe cutie un balon, să-l fixați cu un elastic și copiii își pot încerca talentul de toboșar.

8. Pentru orice mărunțiș

Aranjați într-un sertar mai multe cutiuțe din metal. Aici veți putea păstra toate mărunțișurile de care aveți nevoie – clame, nasturi, ace, cuie etc. .

9. Suport pentru prosoape

Camera de baie poate fi decorată foarte reușit cu niște suporturi pentru prosoape. Vopsiți-le sau aplicați diferite decorațiuni pe ele și fixați-le pe perete. Folosiți-le cu plăcere.

10. Suporturi pentru sticle de vin

Acest articol îl puteți realiza singuri. Aveți nevoie de câteva cutii pentru conserve de mărimea potrivită, lipici și vopsea. Acest suport neobișnuit se va potrivi oricărui interior.