10 haine de iarnă pe care până mai ieri le adora toată lumea, dar astăzi nu mai sunt la modă

Moda se schimbă în fiecare sezon și trebuie să ne schimbăm și noi odată cu ea, adică să ne adaptăm la noile tendințe.

Am încercat să aflăm ce articole vestimentare nu vor mai fi la modă în această iarnă.

Hainele de blana.

Îmbrăcămintea din blană și piele de animale își pierde din ce în ce mai mult din popularitate, fiind înlocuită de îmbrăcămintea din blană artificială sau piele ecologică. Și aceasta nu poate decât să ne bucure.

Rochia de tip pulover.

Este  mai bine să renunțați la o astfel de rochie deoarece va sublinia chiar și cele mai mici imperfecțiuni ale siluetei. O alternativă ar fi modelele mai largi și ușor evazate.

Îmbrăcămintea monocromă.

Monocromul nu mai este la fel de popular ca înainte. Este mai bine să acordați preferință hainelor de diferite culori fără a uita, desigur, că acestea ar trebui să se combine între ele.

Gecile scurte.

Dacă în regiunile cu o climă mai blândă lungimea poate fi neglijată, atunci acolo unde temperatura scade adesea sub zero ar trebui să purtăm haine pentru iarnă, precum paltoanele lungi de blană artificială.

Cizme sau botine cu platformă. 

Deși au fost cândva foarte populare, aceste botine și cizme trec acum prin momente grele fiind înlocuite cu modele cu tălpi voluminoase, care se combină bine cu fuste și rochii, precum și cu blugi și pantaloni.

Căciuli cu strasuri.

Căciulile cu strasuri și pompon mare aparțin, de asemenea, trecutului. Dar nu vă grăbiți să renunțați definitiv la ele deoarece moda este ciclică și, în câțiva ani, ar putea reveni pe poziții. La moment optați pentru modele minimaliste.

Blană de tip sport.

O haină scurtă de blană în stil sport nu este cea mai potrivită pentru o femeie stilată. Este mai bine să alegeți o haină de blană artificială cu o croială clasică.

Geaca cu inserții de blană.

În acest sezon gecile de puf cu inserții voluminoase de blană cedează pozițiile modelelor minimaliste.

Cizmele de cowboy.

Ar fi bine să uitați  pentru o vreme de aceste cizme. Acordați preferință cizmelor până la genunchi sau care să acopere piciorul deasupra gleznei.

Cardiganul supradimensionat.

În acest sezon sunt la modă cardiganele mai scurte și cu nasturi.