10 fuste maxi delicate și vaporoase, perfecte pentru doamnele de după 50 de ani

Fustele maxi sunt foarte feminine și stilate, mai ales dacă sunt realizate din stofe foarte fine. Se aranjează frumos pe corp și ascund unele imperfecțiuni.

Pentru a arăta impecabil, trebuie să alegeți modele care vi se potrivesc, ținând cont de specificul siluetei.

Cui se potrivesc fustele maxi? 

Fustele lungi se potrivesc aproape tuturor. Femeile înalte și zvelte pot alege aproape orice stil.

Este important ca doamnele minione să își alungească vizual silueta. Nu este recomandat să alegeți fuste cu detalii voluminoase precum volane sau falduri mari. Este mai bine să acordați preferință modelelor simple. O altă recomandare ar fi ca femeile minione ar trebui să poarte pantofi cu toc înalt.

Doamnele cu forme ar trebui să aleagă fuste în formă de trapez, de preferință dintr-o țesătură mată. Evitați modelele cu imprimeu mare sau cu volane deoarece nu vă avantajează.

Idei de ținute cu fuste lungi pentru vară.

1. Ansamblu spectaculos cu fusta neagra și bluză albă. Fusta până la glezne este confecționată din țesătură ușoară și are o silueta dreaptă. Fusta este simplă, dar, în combinație cu bluza originală, arată spectaculos.

2. Fustă plisată neagră și tricou cu decolteu în fărmă de V. Setul este completat de detalii interesante – pantofii și cureaua cu animal print. Bijuterii elegante completează aspectul.

3. O altă idee de ținută cu fustă plisată, top alb și blazer negru cu croială clasică. Imaginea este completată de o curea lată din piele.

4. Fustă originală din stofă transparentă cu imprimeuri florale. Fusta purpurie se combină foarte bine cu tricoul simplu gri deschis, legat în talie.

5. Un look la fel de spectaculos cu fustă de satin și jumper tricotat din mai multe tipuri de fire de diferite nuanțe de gri. Partea de sus și de jos a ansamblului este un contrast spectaculos de texturi.

6. O fustă parte peste parte este o alegere excelentă pentru plajă și relaxare.

7. Fustele lungi de șifon sunt feminine și delicate. Le puteți purta cu un tricou simplu sau o cămașă lejeră.

8. Combinație elegantă – o fustă lungă de satin de culoarea prunei și un jumper. Alegeți accesorii neutre pentru un astfel de look.

9. Ansamblu monocrom cu fustă plisată albastru deschis și cămașă din denim.

10. Un aspect foarte interesant care combină două piese cu imprimeu.