10 fuste care vor fi la modă anul acesta. Verificați dacă aveți deja vreuna în garderobă

Feminitatea este una dintre tendințele acestui an. Prin urmare, fashionistele ar trebui să acorde atenție fustelor. Acestea pot fi incluse cu succes în ținutele business sau de seară și, desigur, le puteți purta în timpul liber sau când mergeți în vacanță.

Sunteți curioase să aflați ce ne recomandă designerii?

1.

Tendințe de bază.

În acest an nu se așteaptă schimbări majore. Rămân la modă liniile laconice și îngrijite. Alegeți modele sobre și cu decor minim.

De asemenea vor fi la modă țesăturile monocrome sau imprimeurile minimaliste.

2.

Principalele tendințe ale anului:

— silueta dreaptă;

— transparență;

— stratificare;

— plisare;

— asimetrie.

3.

Câștigă popularitate fustele în formă de semi-soare, cu pliuri și fără. Talia înaltă se menține în tendințe, indiferent de stilul fustei.

Fuste la modă.

Vă propunem să vă familiarizați cu cele mai la modă fuste din 2021. Acest top vă va ajuta să alegeți cele mai noi modele pentru a vă completa garderoba.

Fusta de piele.

În acest an sunt la modă fustele midi din piele ecologică: parte peste parte, cu pliuri, cu centură.

Fustele drepte cu fermoar sau nasturi de sus până jos arată bine. Modelele cu inserții din piele texturată sau lăcuită sunt și ele la modă.

4.

5.

Fusta de blugi. 

Modelele de la sfârșitul anilor 80 ai secolului trecut au revenit. În acest an puteți alege un model clasic, cât și unul asimetric.

6.

7.

Fusta plisată.

Nici acest model nu își pierde pozițiile. Stiliștii ne recomandă să purtăm fuste plisate nu numai vara, ci si in sezonul rece, combinând modelele din țesături fine cu pulovere si cardigane.

Vara vor fi la modă fustele midi și maxi strălucitoare.

8.

9.

Fusta de tweed.

Țesăturile de calitate sunt întotdeauna la modă. Tinerele pot opta pentru fuste mai scurte, iar doamnele pentru lungimea midi. Este la modă silueta dreaptă sau trapezoidală precum și asimetria. Stiliștii ne recomandă să combinăm fustele din tweed cu un top fin și cardigan.

10.

11.

Fusta în carouri. 

Fustele în carouri rămân și ele în tendințe. În acest sezon stiliștii ne recomandă să alegem modelul tartan. Putem opta pentru o fustă creion cu talia înaltă sau pentru un model semi-soare.

12.

13.

Fusta strălucitoare.

Strălucirea metalică se menține și în 2021. Acordați atenție fustelor lungi sau midi din țesături strălucitoare.

14.

15.

Fusta cu volane.

Volanele sunt caracteristica principală a unui stil feminin, ceea ce înseamnă că acest decor va fi la modă și în acest an. Fustele cu volane cusute vertical sau diagonal arată minunat.

16.

Fusta parte peste parte.

Acordați atenție modelelor asimetrice cu nasturi mari sau cu centură lată. Vor fi la modă atât fustele cu siluetă dreaptă cât și cele evazate.

17.

18.

Fusta cu șireturi.

Acest  element decorativ arată bine atât în cazul fustelor cu siluetă dreaptă cât și celor ușor evazate.

19.

Fusta cu imprimeu floral.

Fustele cu imprimeu floral sunt perfecte atât pentru vară, cât și pentru iarnă.

20.

21.