10 fotografii ale unor vedete în care apar fără strălucire, coafură și machiaj: cum arată în realitate?

Fanii de obicei își venerează idolii, considerând că sunt perfecți din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, în viața reală, chiar și vedetele nu sunt lipsite de imperfecțiuni. Putem observa acest lucru uitându-ne la fotografiile în care sunt surprinse în zile obișnuite, când apar fără machiaj și în ținute comode.

Katy Perry.

În a doua fotografie arată exact ca o persoană obișnuită pe care am putea-o întâlni într-un magazin, în transport sau în curte.

Sarah Jessika Parker.

Celebra actriță americană nu se jenează de procesul de îmbătrânire. Parker se străduiește să-și mențină corpul în formă, dar fața este mai greu de protejat de efectele vârstei, dar trebuie să recunoaștem că actrița arată foarte bine.

Madonna.

Madonna nu vrea nicidecum să accepte faptul că îmbătrânește. Pozele ei retușate ne arată o tânără de douăzeci de ani, deși are deja 64 de ani.

Kesha.

Cântăreața încearcă din răsputeri să-și ascundă pistruii, dar în zadar deoarece arată foarte bine. Este mai bine să ai niște pistrui drăguți decât să pui pe față straturi groase de fond de ten.

K. Kardashian.

Silueta lui Kim nu arată ca pe paginile revistelor sau în fotografiile editate.

Kendall Jenner.

Modelul american arată doar în public ca o femeie fatală. În realitate Kylie este foarte discretă.

Kate Hudson.

În viața de zi cu zi actrița nu se răsfăță cu ținute luxoase. Paparazzi o surprind adesea în haine obișnuite.

Megan Thee Stallion.

Machiajul o transformă radical, dar vedeta arată bine și fără machiaj, doar că simplitatea imaginii nu se potrivește cu stilul său.

Julianne Moore.

Actrița arată impecabil pe covorul roșu, dar atunci când este nemachiată observăm pe chipul său urmele lăsate de vârstă.

Kate Middleton.

Chiar și ducesa își permite uneori să poarte uneori blugi și haine comode.