10 femei celebre care nu țin cont de prejudecăți și își trăiesc viața din plin

Vedetele sunt în permanență în centrul atenției, fiecare fan având propria sa părere despre viața personală a idolilor săi. Și nu toată lumea este capabilă să lupte împotriva presiunii publice. De aceea nu este de mirare că multe vedete își protejează pe cât posibil confidențialitatea. Dar sunt și vedete pentru care prejudecățile nu înseamnă absolut nimic.

Celebritățile din articolul nostru trăiesc așa cum își doresc și nu le pasă de părerile altora.

Cher nu vede nimic rău în faptul de a se întâlni cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

În noiembrie 2022 cântăreața a apărut alături de producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, și a fost imediat criticată pe rețelele de socializare, deoarece între ei este o diferență de vârstă de 40 de ani. Dar acest lucru nu pare să o deranjeze deloc pe vedetă. La comentariul unuia dintre utilizatori, cântăreața a răspuns: „Dragostea nu știe matematică”.

Iar Sharon Stone se bucură de singurătate.

Într-un interviu recent actrița a recunoscut că în acest moment este singură și nu dorește să schimbe nimic. „Îmi place mai mult să fiu singură și să petrec timpul cu familia și prietenii”, spune ea.

Elizabeth Taylor, de asemenea, nu a așteptat să fie cerută în căsătorie de către iubitului ei.

Celebra actriță a fost căsătorită de 8 ori, iar o dată l-a cerut chiar ea în căsătorie pe iubitul ei. O astfel de onoare i-a revenit celui de-al doilea soț al lui Elizabeth – actorul britanic Michael Wilding, care era cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Îndrăgostiții au trăit împreună timp de 5 ani și au avut 2 fii.

Goldie Hawn a conviețuit timp de 39 de ani cu iubitul său Kurt Russell  fără să fie căsătoriți. 

Actrița este sigură că s-ar fi despărțit de mult, dacă ar fi decis să legalizeze relația. Goldie crede sincer că secretul unei relații puternice este să nu te căsătorești.

Keira Knightley și-a pus cariera pe plan secund de dragul copiilor ei.

În 2020 vedeta a declarat că nu va apărea dezgolită în fața camerei. Kira a luat această decizie după ce a devenit mamă. Actrița susține că nu se jenează de corpul ei, dar maternitatea a făcut-o să-și reconsidere părerile asupra unor lucruri.

Nicole Kidman și-a ales familia într-un moment crucial.

În 2007 actrița a fost aprobată pentru rolul principal din filmul „The Reader”, dar a părăsit proiectul după ce a aflat despre sarcină. Înainte de asta Nicole încercase de câțiva ani să conceapă un copil, dar în zadar. Prin urmare, când visul ei s-a împlinit în sfârșit, a făcut tot posibilul pentru a nu expune fătul la riscuri nejustificate.

Rolul i-a revenit lui Kate Winslet, pentru care actrița a primit un Oscar. Suntem siguri de faptul că Nicole nu regretă deloc alegerea făcută.

Catherine Deneuve și-a făcut un tatuaj la 70 de ani.

Se consideră că tatuajele sunt pentru tineri.

Dar actrița consideră altfel. La 70 de ani actrița și-a făcut un mic tatuaj pe picior, pe care îl demonstrează în public. Are și un tatuaj pe spate. Dar, judecând după fotografii, a fost făcut mult mai devreme.

În ciuda vârstei Jane Seymour nu renunță la ținute îndrăznețe.

Actrița britanică Jane Seymour care și-a sărbătorit 71 de ani de naștere în 2022 consideră că vârsta nu este o piedică în calea stilului. Vedeta nu se refuză stilurile îndrăznețe, demonstrând o formă fizică excelentă pe covorul roșu și demonstrând că femeie la orice vârstă pot atrage priviri admirative.

Nu rămâne de colegele sale nici Dolly Parton în vârstă de 76 de ani.

În 2022, cântăreața a participat la spectacolul Jimmy Fallon într-o rochie mini cu decolteu în care arăta uimitor.

Adriana Lima a urcat pe podium la 4 luni după ce a născut și a demonstrat cum arată corpul unei femei care alăptează.

În august 2022 supermodelul brazilian a experimentat pentru a treia oară bucuria maternității: ea și iubitul ei, producătorul Andre Lemmers, au devenit părinții fericiți ai unui fiu.

Modelul a participat la show-ul Qatar Fashion United by CR Runway, ca parte a Cupei Mondiale FIFA 2022 și a făcut furori.