10 femei celebre care, după ce și-au schimbat coafura, au devenit și mai atrăgătoare, iar cariera lor a luat avânt

Este greu să ne imaginăm cu ar arăta Emma Stone sau Amy Adams fără părul lor roșcat, deoarece coafura joacă un rol important în formarea stilului unei persoane și i-ar putea chiar influența cariera.

Emma Stone.

Emma Stone este de fapt blondă naturală. Prima dată și-a vopsit părul roșcat când a început să se filmeze în comedia „SuperBaddies”.  Bine că a acceptat să facă această schimbare, deoarece, înainte de lansarea acestei comedii Stone era o actriță necunoscută, iar părul roșcat a atras atenția asupra ei.

Olivia Wilde.

Actrița americană recunoaște că schimbările ei de aspect i-au influențat foarte mult cariera. „Când eram blondă toate rolurile mele erau din categoria „frumusețe pură”. După ce am devenit brunetă am obținut alte roluri”.

Gwen Stefani.

Potrivit cântăreței viața ei a fost foarte influențată de decizia de a-și schimba culoarea părului. Gwen Stefani nu este o blondă naturală, la începutul carierei a fost brunetă.

„După ce m-am despărțit de iubitul meu mi-am zis: „Nu contează cât costă, îmi decolorez părul!”

Rita Hayworth.

Rita Hayworth este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood din anii ’40. Dar potențialul ei creativ nu a fost imediat observat de producători și regizori.

Aspiranta actriță – spaniolă cu părul negru – a fost sfătuită să-și schimbe imaginea pentru a ieși din rolul unei femei exotice mediteraneene. Rita și-a vopsit părul castaniu și și-a ajustat linia părului pentru ca fruntea să pară mai lată. Această imagine plină de farmec a ajutat-o  să obțină un succes amețitor.

Leighton Meester.

Creatorul serialului pentru adolescenți „Gossip Girl” a menționat faptul că Leighton Meester a venit la audiție cu părul blond. Dar printre actrițe era deja blonda Blake Lively, așa că i s-a propus să-și vopsească părul brunet.

Actrița a acceptat și această transformare a ajutat-o ​​să obțină unul dintre principalele roluri feminine din serial și să devină celebră.

Amy Adams.

Amy Adams a mărturisit că după ce și-a vopsit părul roșcat i-au crescut șansele de a obține roluri noi, eroinele sale transformându-se în femei „amuzante și neobișnuite”.

Debbie Harry.

Debbie Harry este cântăreață și compozitoare, vocalistă a trupei Blondie. Înainte de a forma trupa Harry a lucrat ca secretară, chelneriță și dansatoare. Mai târziu s-a dedicat muzicii, și-a decolorat părul și și-a creat propria trupă pe care a numit-o Blondie.

Frumusețea, curajul, talentul și aspectul neobișnuit – părul ei vopsit în două culori – au transformat-o în punk icon.

Cynthia Nixon.

Blondina naturală Cynthia Nixon și-a vopsit părul în roșcat pentru a obține un rol într-un serial renumit. Producătorului nu i-a plăcut faptul că în distribuția principală erau atât de multe blonde, de aceea i-a propus lui Nixon să facă o schimbare de imagine. Actrița a fost de acord și a devenit, astfel, vedetă.

Sofia Vergara.

Și vedeta sitcom-ului „American Family” a decis să-și vopsească părul. „Sunt o blondă naturală. Dar când am început să filmez și să merg la audiții, nimeni nu știa unde să mă plaseze, pentru că, deși eram senzuală și vorbeam cu accent, aveam părul blond. Din anumite motive considerau că toți hispanicii ar trebui să semene cu Salma Hayek. După ce mi-am vopsit părul într-o culoare întunecată au exclamat: „Este o latinoamericană focoasă” – a mărturisit Sofia Vergara.

Reese Witherspoon.

Blondina Reese Witherspoon este, de fapt, șatenă. În primele sale filme avea părul natural, dar în 1994 a decis să facă o schimbare care i-a adus faima.