10 exemple despre felul în care un stilist poate crea dintr-o vedetă o adevărată zeiță sau îi poate distruge imaginea

Știm cu toții că ținuta aleasă ne poate schimba radical aspectul.

Vedetele de talie mondială trebuie să arate întotdeauna impecabil pe covorul roșu, dar nici ele nu știu dinainte ce va rezulta – un eșec sau o ținută demnă de laude.

Emma Stone.

Culoarea ținutelor este foarte importantă. Nuanța caldă aurie a rochiei din a doua fotografie, împreună cu stilul retro clasic, i se potrivește de minune Emmei Stone. În timp ce nuanța ciocolatie și umerii voluminoși ai celeilalte ținute nu o avantajează.

Nicole Kidman.

Ținutele multicolore cu multe detalii nu se potrivesc tuturor, în timp ce stilul laconic și o culoare nobilă, dimpotrivă, va sublinia trăsăturile aristocratice. Ținuta a doua a lui Nicole Kidman este una dintre cele mai reușite de pe covorul roșu.

Julianne Moore.

Juliannei Moore la fel i se potrivesc mai bine ținutele laconice. Nici cel mai pedant stilist nu va putea găsi vreun cusur în ținuta din fotografia din dreapta, în timp ce rochia verde deschis nu o prea avantajează pe actriță.

Keira Knightley.

La prima vedere se creează impresia că ambele rochii pe care le-a purtat Keira Knightley sunt oarecum similare: nuanțe deschise, imprimeu natural. Însă detaliile contează. Dacă în prima fotografie ne atrage atenția gulerul ciudat și centura întunecată, atunci în a doua vedem o zână din povești.

Kate Hudson.

Abundența de volane și dantelă trebuie să fie tratată cu prudență, în timp ce liniile clasice au ajutat-o pe Kate Hudson să strălucească pe covorului roșu.

Charlize Theron.

Ținuta din stânga nu prea i se potrivește actriței, în schimb rochia neagră din fotografia din dreapta i se potrivește de minune lui Charlize Theron.

Drew Barrymore.

Rochiile neobișnuite prezintă întotdeauna un risc. În fotografia din dreapta Drew Barrymore arată foarte proaspăt, ținuta aleasă este impecabilă.

Winona Ryder.

În fotografia din dreapta Winona Ryder arată ca o prințesă din filmele anilor 90, în timp ce ținuta din fotografia din stânga nu o avantajează.

Margot Robbie.

Probabil toată lumea a auzit despre efectul vizual al dungilor late orizontale de pe haine. În timp ce culoarea albă a rochiei din dreapta i se potrivește de minune lui Margot Robbie.

Angelina Jolie.

Rochia din stânga a Angelinei Jolie a fost unanim recunoscută drept una dintre cele mai nereușite ținute de pe covorul roșu, iar cea din dreapta a f0st apreciată de criticii de modă.