10 eroine din filme pe care le luăm adesea ca exemplu, dar nici ele nu sunt îngeri

Personajele principale din filme și seriile TV devin, uneori, idolii multor persoane deoarece consideră că au multe de învățat de la ele.

Dacă vom analiza cu atenție caracterul și acțiunile unor personaje feminine, am putea descoperi că multe dintre ele nu sunt chiar cel mai bun exemplu de urmat.

Darling.

Există motive să credem că Darling nu și-a găsit niciodată fericirea. Tânăra povestește despre povestirile sale anterioare cu bărbați care au jignit-o or acest lucru poate indica o stimă de sine scăzută. La final eroina calcă din nou pe aceeași greblă.

Angelica.

La prima vedere, Angelica pare ideală. Dacă o studiem mai atent, observăm că știe foarte bine cum să manipuleze. Ea își dă seama de frumusețea ei și o folosește cu pricepere. Chiar la începutul filmului, vedem că îl ține pe Nicolas în așa-numita „zonă de prieteni”, chiar dacă știe despre sentimentele sale. După aceea uită de tânăr. Dar, imediat ce are necazuri, își amintește de el. Apoi Angelica procedează în același mod și cu alți bărbați.

Bridget Jones.

Bridget a învățat multe femei să se accepte pe sine și înfățișarea lor. Dar, potrivit unor internauți, ea nu are alte interese în viață decât relațiile cu bărbații.

Femeia Fantastică.

Diana, ca orice super-erou, nu poate rămâne indiferentă atunci când viața cuiva este în pericol. Știe să compătimească și suferă atunci când nu poate ajuta pe toată lumea. Potrivit psihologilor, sensibilitatea crescută la necazurile altora nu este prea bună.

Sayuri.

Mulți telespectatori au rămas încântați de această femeie care a obținut succese mari în carieră pentru a fi alături de iubitul ei. Dar astfel de sentimente puternice sunt doar în filme. Sayuri s-a îndrăgostit de o persoană pe care a văzut-o o singură dată în copilărie. Cel mai probabil a iubit doar persoana ideală, pe care și-a creat-o în imaginația ei.

Belle.

Belle pare o persoană sinceră și altruistă. Dar unii internauți consideră că atunci când își alege partenerul de viață, această fată inteligentă analizează totul cu mare atenție. Se pune întrebarea dacă Belle s-ar fi îndrăgostit de Adam, dacă nu ar fi fost atât de bogat?

Katniss.

Publicul a îndrăgit-o pentru curajul său. Psihologii consideră că lipsă de teamă în fața pericolului nu este un lucru normal. Katniss este chinuită de amintirile unor evenimente teribile pe care le-a văzut cu ochii ei și, de aceea, este vigilentă și neîncrezătoare.

Melanie.

Pe fundalul lui Scarlett, Melanie pare un înger. Însă unii consideră că această femeie este un lup îmbrăcat în haine de oaie deoarece a încercat orice pentru a-și înlătura rivala. Strategia ei era să nu lupte, ci să se ghideze de principiul „ține-ți prietenii aproape, iar dușmanii și mai aproape”.

Feride.

Povestea de dragoste dintre Feride și Kamran, eroii romanului și ai serialului TV „Pitulicea” este nespus de frumoasă. Însă comportamentul tinerei față de iubitul său provoacă nedumerire. Feride îl umilește de mai multe ori, iar, după declarații de dragoste reciproce, fără niciun motiv, îi interzice să o numească mireasa sa. În afară de această evită niște conversații importante, lăsându-l pe iubitul său să o chinuiască în presupuneri.

Cenușăreasa.

Unele persoane sunt convinse de faptul că Cenușăreasa este un exemplu de fată vicleană deoarece, în primul rând, dorea cu orice preț să ajungă la bal. Pentru aceasta a recurs la diferite mijloace, reușind să creeze impresia unei tinere bogate, din familie nobilă. După ce a cucerit inima prințului, a fugit pe neașteptate.