10 dovezi că o garderobă elegantă și stilată nu ar trebui să coste prea mult

Ținute elegante pentru care nu ar trebui să se cheltuiască mulți bani.

Fiecare doamnă dorește să arate impecabil, dar nu toată lumea își poate permite să cheltuiască o mulțime de bani pe îmbrăcămintea de marcă.

Noi am selectat cele mai bune haine și detalii care vă vor ajuta să arătați perfect fără cheltuieli exagerate.

1. Cămașă în carouri. Cămașa alb-negru arată foarte stilat. O astfel de cămașă poate fi purtată cu blugi, fuste, pantaloni, cu mânecile suflecate etc., depinde doar de gusturile și de imaginația Dumneavoastră.

2. Alb + roșu. Un sacou sau o scurtă albă, combinată cu un tricou roșu sau cu o maletă vor crea o ținută foarte elegantă. Va arăta bine cu pantaloni sau cu fuste. În plus fiecare piesă poate fi purtată separat.

3. Culoarea neagră. Opțiunea ideală este un palton negru și un pulover. Accesoriile de aceeași culoare, o pereche de blugi sau o fustă și ținuta este gata; se potrivește practic pentru orice eveniment.

4. Palton scurt de nuanță pastel. Această piesă vestimentară se va potrivi aproape la orice ținută, veți obține astfel o imagine foarte feminină.

5. Pantalonii negri galife. Acești pantaloni eleganți vă vor ajuta să fiți foarte stilate chiar și cu un pulover simplu.

6. Cămașă în dungi de culori aprinse. O singură cămașă în dungi vă va face garderoba mult mai interesantă.

7. Scurta din piele de culori metalice. Acest model de scurtă va fi mereu la modă.

8. Blugii 7/8 + tricou cu imprimeu. Această ținută este una modernă și îndrăzneață. Este o alegere foarte bună pentru întâlnirile cu prietenii sau pentru plimbări.

9. Un sweatshirt cu broderie sub formă de flori. Această piesă va înlocui foarte multe sweatshirt-uri asemănătoare și va face orice ținută mult mai interesantă.

10. Șlapi cu blană. Încălțămintea care vă va ajuta să creați o ținută inedită și interesantă. Sunt perfecți pentru a-i purta acasă sau pentru a merge la plimbările de vară.

După cum ați putut să vă convingeți este destul de simplu să aveți o garderobă originală și la modă, fără a cheltui prea mulți bani. Chiar și puține lucruri din colecția noastră vă vor transforma garderoba în una mult mai interesantă și mai elegantă.