10 detalii pe care cineaștii le ignoră în filme, dar lumea le observă

Eroii filmelor posedă niște superputeri chiar și în comediile care surprind momente din viața de zi cu zi. Aceștia nu au emoții, nu roșesc și nu transpiră.

Or astfel de detalii imposibile în realitate sunt destul de supărătoare pentru public. Iată care sunt unele dintre acestea.

Personajele nu poartă căciuli.

Toată lumea înțelege că filmările au loc în pavilioane, iar în spatele zăpezii se ascunde grafica pe computer. Dar absența unei căciuli, a mănușilor și a eșarfelor este destul de ciudată atunci când personajele își croiesc drum printr-o furtună de zăpadă.

Mic dejun de lux pe care nimeni nu-l mănâncă.

Protagonistul coboară la micul dejun, mușcă repede dintr-o chiflă, ia o înghițitură de cafea și iese în grabă sau, în alte scene, nu mănâncă deloc, ci pur și simplu citește ziarul.

Periajul dinților fără pastă de dinți.

Scenele în care eroul sau eroina se spală pe dinți sunt foarte amuzante. Cum reușesc să se spele pe dinți fără pastă? Spuma care curge pe bărbie și oglinda stropită nu sunt cele mai plăcute, dar scena în care eroul intră în baie, ia peria și o bagă imediat în gură nu ne inspiră încredere.

Pungi de hârtie fără torți.

Chiar dacă eroina merge să cumpere mâncare pentru o săptămână, vedem în mâinile ei un pachet drăguț fără torți – pe care, cu siguranță, îl va scăpa jos. Și, de fiecare dată când produsele cad pe podea, vine, cu siguranță, cineva în ajutor.

Eroii din filme nu folosesc produse de igienă atunci când fac duș.

În realitate oamenii folosesc săpun, șampon, burete și piatră ponce, iar pe ecran pur și simplu irosesc apa.

Locuință bine amenajată. 

Nu contează ce venit și ce profesie au personajele: chelner, funcționar bancar, artist sau analist financiar. Locuința lor este, de obicei, bine mobilată și se află într-un cartier decent. Și au, de obicei, mașină. Și dacă personajul a avut norocul să obțină o promovare, atunci mașina este imediat înlocuită cu una nouă.

Cămașă pentru bărbați.

De fiecare dată când femeia îmbracă o cămașă a bărbatului, aceasta este largă, se aranjează bine și este comodă. Ar trebui să înțelegem că în filme nu există cazuri în care el și ea poartă haine de aceeași mărime? Bărbatul este întotdeauna mai mare și mai puternic. Magie, nimic altceva. Și o altă întrebare retorică: de ce femeile nu poartă hainele lor?!

În camerele adolescenților este mereu dezordine.  

Nu este un secret pentru nimeni că în camerele adolescenților rareori există o ordine perfectă. Dar în filme se cam exagerează.

Încălțați pe pat.

Atunci când eroii se întind în pat sau pe canapeaua din sufragerie în pantofii în care au mers la o plimbare cu câinele, asta este deja prea mult. Chiar dacă străzile sunt foarte curate, nu se recomandă să facem acest lucru.

Personajul principal mănâncă orice. 

De regulă, bărbații din filme își pot permite să mănânce orice. Dar, de îndată ce o femeie se uită la un burger și la cartofi prăjiți, imediat va fi cineva în apropiere care îi va aminti cât de rău este pentru silueta ei.