10 detalii de imagine cărora nu le acordăm prea multă atenție, iar cei din jur le vor observa imediat

Există o expresie: „Nu vei avea a doua șansă să faci o primă impresie”. Acest lucru este adevărat deoarece chiar și un detaliu neînsemnat ne poate distruge întreaga imagine. De obicei, înainte de a ieși din casă, ne studiem aspectul în ansamblu și ni se pare că am ținut cont de toate, dar uneori nu e chiar așa.

Iată care sunt aceste detalii:

Pliurile în zona axilei. 

De multe ori uităm să acordăm atenție zonei axilei unde se pot forma, din cauza sutienului nepotrivit, pliuri destul de inestetice.

Autobronzant neuniform. 

Mulți dintre noi adoră efectul pielii bronzate și, pentru aceasta, folosesc auto-bronzantele. Dar trebuie să fim foarte atenți, deoarece, dacă vom exagera cu autobronzantul sau ne vom afla într-o cameră unde este foarte cald, aceasta s-ar putea împrăștia, lăsând urme pe piele sau pe îmbrăcăminte. Pentru a evita acest lucru experții recomandă aplicarea produsului în ajunul unui eveniment important.

Încălțăminte mai mare sau mai mică.

Mărimea nepotrivită a încălțămintei nu numai că ne va afecta imaginea, dar ne poate provoca disconfort. Sandalele sunt prea mici, dacă degetele de la picioare sunt strânse sau depășesc linia tălpii. Nici călcâiul nu trebuie să treacă dincolo de talpă.

Accesorii de păr pentru fetițe. 

În comerț există foarte multe accesorii pentru păr. Cu toate acestea, în căutarea originalității, ați putea opta pentru accesorii de păr copilărești, care, din păcate, nu se potrivesc domnișoarelor sau doamnelor.

Agrafe cu strasuri.

Un alt accesoriu de păr controversat este agrafa cu strasuri , care, pe lângă faptul că se încadrează destul de greu în imagine, poate deteriora cu ușurință părul. Aceste agrafe sunt potrivite doar pentru anumite ocazii și mai puțin pentru fiecare zi.

Urme de transpirație pe haine.

Petele de transpirație pot distruge chiar și cea mai reușită ținută. Însă nimeni nu este scutit de această problemă. În sezonul cald este mai bine să purtați haine din stofe naturale, precum in sau bumbac și să alegeți haine negre, bleumarin sau albe deoarece petele de transpirație vor fi mai puțin vizibile.

Urme de antiperspirant pe hainele întunecate.

Din păcate antiperspirantul poate fi nu numai un asistent de încredere în lupta împotriva transpirației, dar și motiv de îngrijorare deoarece riscăm să ne pătăm hainele, mai ales dacă sunt de culori întunecate. Pentru a evita astfel de situații neplăcute este mai bine să aplicați nu aplicați antiperspirantul înainte de a ieși din casă, ci mai înainte ca să aibă timp să se usuce. Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție, puteți folosi uscătorul de păr.

Genele false, care se văd imediat. 

Extensiile de gene sunt o procedură destul de populară care ne ajută să obținem o privire mai expresivă. Cu toate acestea, în căutarea frumuseții, nu ar trebui să mergeți la extreme. Genele prea lungi sau pufoase nu sunt o alegere prea bună.

Ruj roșu împrăștiat

Rujul roșu atrage întotdeauna atenția: poate adăuga un accent luminos ori distruge întreaga imagine. Înainte de a aplica rujul pe buze, trebuie să vă asigurați că acestea sunt suficient de hidratate pentru a-l aplica uniform. De asemenea, înainte de machiaj, este mai bine să exfoliați pielea buzelor, să folosiți un balsam hrănitor și să aplicați corector în jurul buzelor.

Genți cu mânere uzate.  

Chiar și pielea de calitate își pierde în timp culoarea și strălucirea de odinioară, mai ales dacă purtăm aceeași geantă în fiecare zi. Dacă observăm imediat zgârieturile sau petele de pe suprafața genților, este posibil să neglijăm mânerele uzate, pe care cei din jur le vor observa imediat. Experții amintesc că produsele din piele ar trebui să fie îngrijite corespunzător, astfel încât să servească mai mult timp și să le schimbăm la timp.