10 detalii cu ajutorul cărora interlocutorul Dumneavoastră vă va putea „citi” caracterul

În zilele noastre ne putem permite să încercăm diferite stiluri și ținute, iar alegerea pe care o facem ne dezvăluie caracterul nostru.

În selecția care urmează veți observa niște detalii vestimentare, care spun mai multe lucruri despre o anumită persoană.

1. Costumul formal.

Niște bijuterii strălucitoare și lipsite de gust vor arăta ciudat în cazul unui costum formal, iar un detaliu „amuzant” l-ar putea speria pe un potențial angajator. Dacă doriți o ținută originală, este mai bine să alegeți o ținută în stil clasic cu o croială interesantă sau o stratificare moderată.

2. Feminitate excesivă.

Abundența de haine și accesorii pentru fetițe nu vă prea avantajează. Dar încercați să combinați o rochie cu imprimeu floral într-un stil romantic cu o pereche de slip-on și veți crea impresia unei persoane active și încrezătoare. Puteți completa ținuta cu un sacou din denim sau cu o cămașă.

3. Pasiunea pentru anumite culori.

Dacă vă place culoarea mov, înseamnă că sunteți o fire romantică sau cu capul în nori. De aceea nu se recomandă să optați pentru această culoare la un interviu de angajare, dacă nu este vorba despre o profesie creativă. Îmbrăcămintea turcoaz, pe de altă parte, creează impresia unei persoane organizate care îi poate motiva pe ceilalți.

4. Machiajul ochilor.

Machiajul ochilor cu accent pe pleoapa inferioară este preferatul femeilor îndrăznețe cărora le place să iasă în evidență. Pentru a crea impresia unui caracter blând ar trebui să optați pentru nuanțe calme.

5. Codițele de tuș.

Codițele accentuate sunt preferatele perfecționistelor. Dacă doriți să accentuați calități precum dăruirea, atenția la detalii și dorința de a ține totul sub control, ar trebui să alegeți un astfel de machiaj. Iar preferința pentru un machiaj estompat dezvăluie o fire veselă, sociabilă și dornică de a experimenta.

6. Cercei.

Cerceii mici dezvăluie o fire activă, iar pasiunea pentru cercei o persoană care preferă să fie în centrul atenției.

7. Aur și argint.

Pasiunea pentru aurul galben se observă în rândul persoanelor conservatoare și echilibrate. Persoanele creative preferă argintul. Știu ce își doresc și se îndreaptă spre obiectivele lor încet, dar sigur.

8. Inele.

Inelul de pe degetul mijlociu, mai ales dacă este decorat cu o piatră mare, dezvăluie o persoană care se respectă și care poate deosebi adevărul de minciună. Un inel purtat pe degetul arătător comunică despre dorința de a-i conduce pe alții. Iar inelul purtat pe degetul mic este un semn al unei persoane căreia îi place să iasă în evidență.

9. Încălțăminte.

Tocurile înalte le ajută pe unele femei să câștige mai multă încredere, iar pantofii cu toc jos sunt preferații femeilor care nu se îndoiesc de ele înseși și de frumusețea lor și nu vor să recurgă la diferite trucuri pentru a-i impresiona pe cei din jur.

10. Geantă.

Femeile care adoră gențile cu lanț sunt rafinate și acordă o atenție deosebită aspectului lor, în timp ce femeile care preferă gențile plic sunt reținute și organizate.