10 detalii care nu ne vor completa imaginea, ci ne vor adăuga fără milă câțiva ani în plus

Fiecare persoană vrea să pară cât mai tânără și mai atrăgătoare. Dar uneori, fără a ne da seama, obținem efectul invers. De aceea am încerca să aflăm la ce ar trebui să acordăm atenție pentru a nu ne adăuga câțiva ani în plus.

Ochelari cu ramă îngustă sau întunecată.

Dacă aveți nevoie de ochelari, atunci este mai bine să încercați modele mai mari în loc de cele cu rame înguste și ieftine. Încercați și modele colorate, care vă vor întineri. Un detaliu important: ramele negre și maro pot adăuga vârstă, dacă decideți să nu vă machiați.

Îmbrăcăminte întunecată, în special neagră.

Negrul este o culoare de bază care se combină practic cu orice. Dar asta nu înseamnă că ar trebui purtat mereu și peste tot. La vârsta adultă această culoare ne-ar putea îmbătrâni. De aceea ar fi bine să optăm pentru nuanțe care se potrivesc multor: turcoaz, roz, gri, albastru.

Haine cu flori mari.

Pentru o imagine delicată și proaspătă este mai bine să alegeți imprimeuri florale mai mici și mai puțin colorate și pentru o croială simplă, care arată mult mai bine.

Cărarea pe mijloc.

Odată cu vârsta părul devine mai subțire și își pierde volumul, dar nu trebuie să vă faceți griji. Stiliștii recomandă schimbarea periodică a cărării: această tehnică va face vizual părul mai bogat.

Machiaj întunecat pentru ochi.

Un alt detaliu care ne arată mai în vârstă sunt fardurile și creioanele întunecate. Nuanțele deschise fac imaginea mai proaspătă, dar cele prea aprinse sau întunecate au un mare dezavantaj, deoarece nimeresc între riduri și arată foarte neîngrijit.

Cerceii masivi în formă de cerc.

Și acești cercei ne pot juca festa, mai ales dacă sunt grei și trag puternic de lobul urechii.

Pudra.

Pielea slab hidratată pare mai matură. Pentru a obține acest efect este suficient să exagerați cu pudra, care nu va masca, dar va agrava și mai mult situația deoarece va sublinia fiecare rid și por.

Modele de pantofi învechite.

Uneori preferăm încălțămintea cât mai comodă și uităm de tendințe. Dar și aceasta ne poate juca o glumă crudă, distrugându-ne complet imaginea. Pentru a arăta impecabil, nu este necesar să sacrificăm confortul, deoarece putem găsi întotdeauna modele la modă și comode de purtat.

Pielea uscată a mâinilor.

Este evident că pielea se schimbă odată cu înaintarea în vârstă și este important să nu încetăm să o îngrijim. Din cauza frigului, a căldurii sau a apei dure, pielea mâinilor devine uscată și descuamată. Drept urmare, chiar și cu o manichiură frumoasă, nu vom arăta prea bine.

Cremele cu SPF vor ajuta la protejarea împotriva razelor UV, iar cremele hidratante vor fi utile în lupta împotriva uscării.

Prea mult rimel.

Pentru o mai mare expresivitate a privirii aplicăm adesea mai multe straturi de rimel. Dar nu e cazul să exagerăm deoarece privirea va părea obosită. Puteți, în schimbă, să vă ondulați genele înainte de a aplica rimelul.