10 detalii ale îmbrăcămintei exterioare stilate care vă vor face să ieșiți în evidență

Orice femeie își dorește să arate impecabil. Dar din cauza că alegem să purtăm haine care sunt în tendințe, riscăm să ne pierdem în mulțime. Din fericire există multe secrete care ne vor ajuta să ieșim în evidență. Și nici nu trebuie să renunțăm la îmbrăcămintea și la stilul nostru preferat. Trebuie doar să alegem cu atenție nuanțele.

Paltoane maxi în loc de cele scurte.

Paltoanele maxi se încadrează în categoria lucrurilor stilate, scumpe și elegante indiferent de prețul lor.

Croială dreaptă în loc de evazată.

În colecțiile acestui sezon nu veți observa modele cloș sau evazate – toate sunt drepte, iar în unele cazuri se propune accentuarea taliei cu o curea. Și nu este de mirare deoarece o astfel de croială este ideală pentru aproape orice tip de silueta.

Stofe cu imprimeu sau multicolore în loc de cele monocromatice.

Îmbrăcămintea exterioară monocromatică este un clasic neschimbat, dar tendințele variază din când în când. La moment sunt în top trenciurile și gecile cu imprimeuri. Dacă nu sunteți pregătită pentru o astfel de inovație, puteți opta pentru îmbrăcămintea exterioară în stil bloc de culoare cu diferite inserții multicolore.

Oricare alte imprimeuri în loc de carouri.

Paltoanele și trenciurile în carouri sunt, desigur, atemporale, dar au devenit cam plictisitoare în ultima vreme. Dacă doriți totuși ceva în stil clasic, dar în același timp mai deosebit, alegeți imprimeul chevron. Dacă sunteți pregătită pentru schimbări mai radicale, atunci nu ezitați să vă procurați articole vestimentare cu imprimeu leopard, care este din nou în top și va deveni cu siguranță punctul culminant al garderobei Dumneavoastră.

Inserții din blană de oaie în loc de paltoane. 

Tendințele actuale ne sugerează să evităm haine doar din blană de oaie, limitându-ne la anumite inserții pe guler și mâneci.

Trenciuri de piele în locul celor de stofă.

Trenciul alungit din piele a devenit și el un adevărat hit al sezonului. Poate fi de culoare neagră precum și în culori mai îndrăznețe. Nu există restricții în acest sens, puteți opta pentru roz aprins în stilul barbicore, până la smarald și safir, care amintesc de pietrele prețioase.

Geci de puf din orice tip de stofă în afară de poliester.

Gecile de puf sunt foarte practice, dar acum există și modele deosebite de catifea precum și cele cu imitație de piele, care sunt foarte stilate.

Geci de puf cu o croială lejeră în loc de mulate.

În acest sezon sunt în tendințe modelele mai largi, perfecte pentru un look sport casual. Datorită varietății de nuanțe și imprimeuri puteți oferi stilului Dumneavoastră un aspect unic.

Modele texturate în locul celor netede.

Gecile matlasate sunt din nou la modă. Aceste modele texturate adaugă stil îmbrăcămintei exterioare și, chiar dacă veți opta pentru culori clasice, neutre, veți avea un look proaspăt și modern.

Nuanțe deschise în locul celor întunecate. 

După cum am menționat deja, tendințele moderne tind spre culorile vii. Dacă sunt pregătită pentru astfel de experimente îndrăznețe, există o soluție sub forma unui palton crem mai clasic, dar nu mai puțin impresionant.