10 detalii ale aspectului pe care persoanele din jur le observă, dar preferă să tacă

Uneori chiar și o ținută sofisticată nu produce efectul wow dorit. Stiliștii consideră că integritatea și perfecțiunea imaginii depind de detalii, care pot strica impresia sau dimpotrivă.

Am descoperit câteva greșeli comune pe care le comit mai multe femei și vă propunem soluții.

Păr fără volum.

Oamenii din jur vor observa cu siguranță dacă părul nostru este uscat și deteriorat. Apropo, bărbații acordă o atenție specială acestui lucru. Din păcate nu putem alege calitatea și structura buclelor, deoarece ne sunt date de natură, însă putem alege lungimea și forma potrivită a tunsorii. Pentru a face acest lucru experții recomandă să ținem cont de textura părului. Dacă aveți părul subțire și lung, lipsit de volum, atunci ar trebui să acordați preferință tunsorilor geometrice scurte.

Tălpici vizibili.

Pe de o parte aceștia reprezintă o alternativă comodă la șosete pe timp de vară. Pe de altă parte pot distruge chiar și cea mai sofisticată ținută când sunt purtați cu pantofi.

Experții ne recomandă să purtăm tălpicii doar cu încălțăminte închisă.

Machiaj cu linii clare.

Liniile clare și lipsa retușului sunt unele dintre cele mai mari greșeli în tehnica machiajului. Stiliștii subliniază că machiajul nu este un desen, de aceea ar trebui să evitați liniilor clare. Periile pentru retuș vă vor ajuta să evitați aceste tranziții.

Auto-bronzare neuniformă.

Auto-bronzarea este o alternativă a bronzului natural. Pentru a-l repartiza uniform folosiți o mănușă de masaj. Auto-bronzantul nu este potrivită pentru zonele uscate ale pielii, de aceea, înainte de aplicarea cremei magice, este recomandat să exfoliați pielea și să o hidratați bine. În plus, ar trebui să fiți atente atunci când alegi nuanța. Este important să obțineți o piele bronzată cu aspect natural.

Manichiură țipătoare.

Mâinile atrag imediat atenția celor din jur. Dacă aveți o întâlnire cu un viitor angajator, atunci ar trebui să acordați preferință unui design discret, neutru în tonuri calme.

Lenjerie de corp aleasă incorect.

Când alegeți un set de lenjerie pentru o rochie, ar trebui să începeți de la stilul și țesătura acesteia. O idee bună este lenjeria fără cusături. Culoarea pielii este perfectă pentru ținutele cu inserții transparente. Stiliștii mai recomandă și U-Plunge.

Pielea coatelor uscată.

Pielea coatelor hidratată insuficient arată inestetic. Specialiștii recomandă să acordați o atenție specială acestei zone în timpul îngrijirii corpului. Formula de bază: scrub plus hidratare.

Etichetă pe talpa pantofilor.

Înainte de a ieși din casă nu uitați să verificați dacă ați scos toate etichetele de pe haine și de pe încălțăminte. Dacă nu puteți dezlipi eticheta de pe încălțăminte, folosiți acetonă sau apă cu săpun.

Geantă încărcată.

Stiliștii ne recomandă să scoatem obiectele inutile din geantă și să o descărcăm periodic deoarece aspectul genții este foarte important pentru imaginea noastră.

Obiceiul de a trăi în grabă.

Graba poate duce la o mulțime de greșeli, inclusiv la crearea ținutelor. Merită să alocați mai mult timp pentru a alege cu grijă ținutele și să vă planificați programul pentru a putea ține pasul.