10 cupluri care au făcut cunoștință pe platoul de filmare și nu au bănuit cât de departe vor ajunge

Actorii de film petrec împreună zi și noapte. Acesta este, probabil, motivul pentru care actori, regizori, designeri de costume, asistenți etc. își găsesc nu numai cei mai buni prieteni la locul de muncă, ci și dragostea.

Următoarele colaborări s-au transformat în relații de prietenie sau dragoste.

Michael C Hall și Jennifer Carpenter, „Dexter”.

După câțiva ani de lucru împreună, actorii au devenit iubiți în viața reală. În 2008 s-au căsătorit, dar în 2010 și-au anunțat despărțirea din cauza „diferențelor ireconciliabile”. Cu toate acestea, au reușit să mențină relații de prietenie. În caz contrar filmările sezonului final, care a fost lansat în 2021-2022, ar fi fost în pericol.

Macaulay Culkin și Brenda Song, „Changeland”.

Cuplul s-a cunoscut în 2017 pe platourile de filmare. La început artiștii au încercat să păstreze în secret relația. Însă, până la urmă, au încetat să se mai ascundă. Acum au un copil împreună și plănuiesc să se căsătorească în curând.

Jessica Chastain și Oscar Isaac, „Scene dintr-o căsnicie”.

Pe ecran actorii au jucat rolul unui cuplu. Poate din motive de PR, sau poate pentru că pur și simplu le-a plăcut, actorii au fost adesea văzuți flirtând în afara platoului. Prin urmare, au apărut zvonuri despre dragostea lor. Dar curând a devenit clar că s-au prefăcut doar că sunt îndrăgostiți.

De fapt, Oscar Isaac și Jessica Chastain nu sunt decât prieteni buni.

Alexis Denisof și Alyson Hannigan.

Actorii s-au cunoscut în timpul sezonului 3 din „Buffy”. Apoi Alexis Denisof a fost invitat în serial pentru un rol cameo. Hannigan a recunoscut că actorul a impresionat-o imediat, însă actorul a spus că nu dorea să aibă o relație cu actrița cu care trebuia să lucreze.

Totul s-a schimbat după 2 ani: în 2001 actorii au început o relație, iar în 2003 s-au căsătorit și au două fiice.

Naomi Watts și Lev Schreiber, „Vălul pictat”.

Actorii se cunoșteau înainte de filmări și, când au început să se filmeze, erau deja împreună. La câțiva ani după încheierea filmării, s-a născut primul lor copil și apoi al doilea. Dar după 11 ani au decis să se despartă.

Adam Brody și Leighton Meester, „Vecinii”.

Actorii s-au cunoscut în 2011 pe platourile de filmare ale filmului „Vecinii”. Deși Brody a recunoscut că o cunoștea pe Meester din rolul său din „Gossip Girl”, nu și-a dat seama că este femeia vieții sale. În 2014 cuplul a avut o nuntă modestă și cresc doi copii.

Josh Hartnett și Tamsin Egerton, „Timeless”.

Actorii se află într-o relație îndelungată și de durată și au reușit deja să aducă pe lume trei copii. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Timeless” în 2010. La început nu și-au acordat prea multă atenție unul altuia. Dar când soarta i-a adus din nou împreună pe același platou, nu au mai putut rezista.

Aimee Lou Wood și Connor Swindells.

În serialul în care s-au filmat împreună personajele au avut o aventură. Cam în aceeași perioadă cuplul a început să aibă o relație și în viața reală. Adevărat, relația lor nu a avut succes, în 2020 au anunțat că s-au despărțit.

Maria Pedraza și Jaime Laurente, „Fabrica de bani”.

Tinerii actori spanioli s-au întâlnit în timpul filmărilor serialului TV „Elite”, apoi au colaborat la „Fabrica de bani”. Jaime a interpretat rolul unui gangster poreclit Denver, Maria al unuia dintre ostatici.

Relația lor a durat aproximativ 2 ani, după care actorii s-au dezamăgit pe rețelele de socializare și au încercat să șteargă majoritatea dovezilor despre relația lor.

Martin Freeman și Amanda Abbington, „Sherlock”.

În serialul britanic despre Sherlock Holmes, relația dintre doctor și doamna Watson s-a încheiat cu succes: pe ecran vedem un final fericit și o nuntă. În realitate relația lor a fost mult mai dramatică.

S-au cunoscut în 2000 și au împreună doi copii. Dar în 2016 Amanda Abbington a spus că relația lor s-a destrămat. „Am crezut că Martin este dragostea vieții mele. Acest lucru nu ar fi trebuit să ni se întâmple nouă”, a adăugat ea.