10 costume de baie perfecte pentru doamnele cu ceva kilograme în plus

Vestimentația potrivită ne ajută să subliniem zonele frumoase și să ascundem defectele siluetei. Și asta se referă nu doar la îmbrăcămintea de zi dar și la costumele de baie.

Vă prezentăm 10 modele de costume de baie care vă vor ajuta să ascundeți imperfecțiunile astfel încât să arătați extraordinar pe plajă sau la piscină.

Costumul de baie cu volan

Volanul ascunde zonele problematice ale părților superioare ale mâinilor și echilibrează silueta dacă aveți șolduri mari. Este alegerea perfectă pentru doamnele cu silueta de tip pară.

Costumul de baie cu țesătură de tip plasă

Costumul de baie întreg vă ajută să ascundeți tot ce este în exces, iar plasa semitransparentă va crea o imagine senzuală.

High Neck

Bustiera sub gât a acestor costume de baie ascunde bine imperfecțiunile zonei axilare și lungește vizual partea superioară a trunchiului, astfel silueta arată mai suplă.

Costumul de baie cu talie înaltă

Slipul cu talia suficient de ridicată ascunde foarte bine toate defectele. Un astfel de costum de baie va adăuga câțiva centimetri înălțimii, de aceea domnișoarelor înalte nu le este recomandat acest tip de costum.

Plunge

Costumul de baie întreg cu un decolteu adânc este doar pentru femeile îndrăznețe. Linia verticală a decolteului alungește perfect silueta, respectiv domnișoara arată mai slabă. Această croială complicată nu este recomandată domnișoarelor cu sânii mari.

Tankini

Partea superioară a acestui costum de baie este un top alungit, iar partea de jos este un slip sau pantaloni scurți. Dacă aveți o talie cu colăcei alegeți să purtați un top evazat. Pentru șoldurile imperfecte, opțiunea cea mai potrivă este modelul unui top alungit, swimdress, care seamănă cu o rochie.

Mayo

Un costum de baie întreg cu bretelele cusute. Decolteul-V alungește partea superioară a trunchiului. Decolteul parte peste parte și dungile diagonale în contrast accentuează talia.

Skirtini

Este opțiunea cea mai bună pentru domnișoarele care doresc să ascundă șoldurile imperfecte. Fusta se potrivește bine cu o bustieră voluminoasă cu pliuri încrucișate (bandeau).

Costumul de baie РIN-UP

Imitarea unei talii înalte vă arată mai slabă, iar cupele mențin bine sânii. Bulina măruntă nu mărește vizual silueta, ci creează un aspect jucăuș.

Costumul de baie cu mai multe straturi

Volanele pe costumul de baie, cu siguranță, ascund toate excesele și neajunsurile siluetei. Însă, dacă nu sunteți înaltă, acest tip de costum poate crea un aspect masiv.