10 combinații simple pentru femeile de după 50 de ani, care vă vor schimba complet look-ul

Interesul pentru modă nu se estompează odată cu vârsta.

Am pregătit câteva sfaturi care vă vor ajuta să creați look-uri perfecte.

Accesoriile.

Obiceiul de a adăuga accesorii de accent la combinațiile tale de bază este minunat. O eșarfă ușoară din șifon poate transforma orice aspect, împrospătându-l.

Adidași și rochie.

Dacă mai înainte rochiile se purtau doar cu pantofi eleganți, acum tandemul de adidași și rochii este unul dintre cele mai trendy.

Denim.

Denimul se potrivește bine cu orice. Asortați o fustă din denim de lungime midi cu o cămașă și veți obține o ținută casual perfectă.

Cămașă și vestă.

Această asociere dintre o cămașă albă și o vestă cu imprimeu geometric este perfectă. Alegeți nuanțele deschise care au efect de întinerire.

Pantaloni colorați.

Pantalonii colorați sunt perfecți pentru a crea look-uri stilate. Dacă optați pentru un imprimeu contrastant, atunci partea de sus ar trebui să fie simplă, fără decor.

Combinație de texturi.

Această tehnică este folosită de multe fashioniste și de vedete de la Hollywood. Combinația de texturi face imaginea mai dinamică și mai interesantă.

Combinație de imprimeuri. 

Încercați să combinați diferite imprimeuri între ele, fie că este vorba despre carouri și leopard, dungi și buline, flori și abstractizare.

Culoarea roz.

Culoarea roz are efect de anti-îmbătrânire și este preferata multor femei.

Monocrom.

Ținutele monocrome sunt perfecte pentru birou sau pentru alte ocazii. Nu se recomandă să purtați gri sau bej din cap pana în picioare, pot fi diferite nuanțe de aceeași culoare. O rochie cu imprimeu va adăuga stil aspectului și vă va sublinia individualitatea.

Accent luminos.

Chiar și cu ajutorul unui detaliu minor puteți schimba radical imaginea.

Care dintre aceste combinații vă place cel mai mult?