10 combinații moderne de culori în vestimentație care ne întineresc

Femeile trecute de 40 de ani trebuie să-și aleagă hainele cu mult mai atent. Multe dintre ele în goana după tinerețe cad în extremități. Fuste scurte, haine roșii. Nu toate doamnele cunosc că există anumite culori în vestimentație datorită cărora ele pot arăta mult mai tinere. Pot face pielea mai luminoasă și pot îmbunătăți aspectul exterior.

Cele mai reușite combinații de culori pentru femeile cu păr deschis

1. Lavandă

Una dintre nuanțele de violet care se potrivește foarte bine cu blugi albaștri. Culoarea oferă un spirit visător și romantic. De asemenea, se potrivește cu verde, bej, bej-lapte. Nu alegeți culori puternice, deoarece riscați să umbriți ochii dvs.

2. Combinarea nuanței de crem și roz

O altă culoare fină care emană căldură, liniște și îi bine dispune pe cei din jur. În combinație cu negru și alb, va arăta foarte feminin și oficial. De asemenea, puteți opta pentru o ținută monocromă.

3. Verde deschis

Cea mai primăvăratică și veselă culoare care semnifică trezirea la viață a naturii. Cu această culoare veți arăta tinere, puternice și pline de viață. Pentru femeile cu păr deschis este culoarea perfectă. Se combină cu alb și bej, cu negru și albastru puternic.

4. Culoarea verde-măr

Această culoare o aleg femeile încrezătoare. Unica condiție este ca femeile care o poartă să aibă o siluetă perfectă. Aceasta poate sublinia naturalețea și originalitatea. În combinație cu albastru, roșu, maro și bej, va stârni admirația celor din jur și, desigur, vă va întineri. Femeile care sunt obișnuite cu asemenea culori, li se va potrivi de minune un trench verde-măr, cu glugă, buzunare masive și imprimeu floral. Însă este destul de greu să asortați hainele pentru acesta, deci treceți la astfel de culori treptat.

Cele mai reușite culori pentru femeile cu păr închis

5. Galben-muștar

Această culoare conferă energie, curaj, noi forțe și o stare de bine atât pentru proprietară, cât și pentru cei din jur. Femeile oacheșe și bronzate pot purta cu îndrăzneală un sacou sau un palton de galben-muștar, iar cele cu ten mai deschis – fuste și pantaloni. Se combină cu verde, bej, nuanțe de gri. Spre exemplu, pantalonii galben-muștar cu o croială lejeră se potrivesc pentru femeile cu orice mărimi.

6. Culoarea migdalei

Dacă doriți să purtați această culoare, este important să o asortați corect. În caz contrar nu veți întineri. Eleganță și liniște, iată ce puteți simți când veți îmbrăca o asemenea culoare. De asemenea, ea poate sublinia luminozitatea pielii și frumusețea părului.

7. Coral

Culoarea coral se asortează cu caramel, crem, bej-lapte și alb. Ținuta va deveni sentimentală și romantică. Albastru, ciocolată și lămâie vor conferi ținutei un spirit jucăuș.

8. Albastru intens

Culoarea albastră se asociază cu ambiția, strictețea și încrederea în sine. De aceea, femeile care aleg această culoare, cu siguranță vor arăta mai puternice și mai tinere. Aceasta poate fi purtată ca o singură culoare sau să fie combinată cu negru, alb, roșu, galben. Nu uitați să decorați ținuta cu accesorii de culori contrastante.

Culori care se potrivesc tuturor

Dacă unele denumiri de culori vă par complicate sau schimbați frecvent ținutele, atunci încercați următoarele combinații.

9. Turcoaz

Nuanțele deschise de turcoaz întineresc, împrospătează, redau finețe și delicatețe. Acestea subliniază foarte avantajos toate calitățile corpului. Mai întâi încercați să purtați o eșarfă sau un cardigan, apoi treptat puteți adăuga o rochie, încălțăminte și haine de exterior. Azuriu, bej, galben-muștar, maro vor face o pereche ideală.

10. Albastru celest

Această culoare se potrivește foarte bine pentru hainele de exterior. Ea întinerește datorită nuanței sale reci. Spiritul romantic și visător sunt trăsăturile de bază ale acestei culori. Combinația dintre albastru deschis și persic, portocaliu, auriu și maro va fi foarte stilată și îndrăzneață. O rochie de albastru celest, lungă, de lână, cu o croială lejeră se va potrivi pentru orice plimbare de primăvară.

Acum știți cum să fiți mai tinere cu ajutorul culorilor. Urmați aceste sfaturi și veți mereu admirată!