10 coafuri perfecte de la Violetta Pyak

A fi feminină este o adevărată artă care se învață pe parcurs; deoarece ne dorim ca feminitatea și frumusețea noastră interioara să se reflecte asupra aspectului nostru, alegem stilul care ni se potrivește cel mai mult și care ne pune în valoare, fie că este vorba de vreo ocazie speciala sau nu. Coafurile elegante împreună cu ținuta și machiajul pot deveni elementele-cheie pentru un look deosebit; este imposibil să nu ieșiți în evidență cu un coc sofisticat sau cu o împletitură care să vă facă să vă simțiți specială, plină de grație dar și puternică în același timp.

Coafurile elegante scot în evidență acea latură senzuală care îmbină rafinamentul modului în care este aranjat parul cu stilul. Dincolo de aspectul aparent simplu al oricărei femei se ascunde o persoană unică de care depinde alegerea cocului potrivit care să-i pună în valoare delicatețea, iar coafurile elegante sunt ideale pentru acele seri deosebite în care doriți să insuflați încredere dar și un farmec aparte.

Și anul acesta coafurile împletite rămân un trend important, iar sezonul de primăvară-vară este ideal pentru a le pune în practică. Împletiturile se asortează de minune cu rochiile vaporoase, ținutele cu imprimeuri florale și cele lejere pe care le purtați.

Vă propunem, în continuare, 10 coafuri perfecte create de Violetta Pyak, care este foarte talentată, creând niște coafuri moderne complexe, pe care le completează cu panglici și accesorii interesante și elegante. Sunt romantice, speciale și delicate. Încercați-le, veți arăta minunat!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Care din aceste coafuri v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!