10 celebrități, care nu au fost ademenite de bogăție și statutul lor de vedete! 

Cu toții adorăm vedetele de la Hollywood pentru talentul și genialitatea lor. Dar, după cum știți, pe mulți dintre ei ia putut ocoli așa zisa ”mândrie a vedetelor”. Câștigând milioane, vedetele le cheltuie pe iahturi, conace și chiar cumpără insule întregi. Dar sunt și cei care trăiesc foarte bine și fără de case, apartamente și alte lucruri luxoase. Aceste vedete vor fi discutate în articolul nostru de astăzi.

Drag cititor, astăzi, Fă Singur vă relatează despre oameni talentați și bogați, care preferă un stil de viață modest:

1. Mick Jagger 

Iată ce spune Mick Jagger despre bogăție: ”Noi, care am crescut în anii ’50, am fost învățați să fim modești. Nu ne place să aruncăm calculatoarele ce aveau un defect, ci le reparăm. Ne place să reparăm mașinile, dar să nu scăpăm de ele. Nu suntem educați ca Puff Daddy, care ia 30 de prieteni cu el în sudul Franței și cheltuie sute de mii de lire pe Cristal. Adevărul este că majoritatea englezilor, indiferent dacă sunt bogați sau nu, pur și simplu nu se comportă în așa fel.”

2. Mark Ruffalo 

Mark Ruffalo locuiește cu familia sa în nordul statului New York, într-un orășel numit Callicoon. Actorul a preferat să își aducă copiii într-un loc liniștit: ”Aceasta este o comunitate de muncitori, o comunitate de fermieri. Am vrut ca copiii mei să aibă această experiență”. Îi place că în Callicoon nu se deosebește de ceilalți locuitori a orașului.

3. Shailene Woodley 

Această fată simpatică este practică și adecvată. La vârsta de 10 ani, viitoarea vedetă a lucrat ca bonă, iar în tinerețe singură câștiga bani pentru a-și putea permite să meargă la cinema sau să călătorească cu prietenii. Woodley consideră că experiența ei e ca un pas important în creștere: ”M-a ajutat să găsesc un sentiment de libertate. Nu am considerat niciodată că am nevoie de mulți bani”. Shailene preferă călătoriile și experiențele noi, ci nu îmbrăcămintea de marcă și restaurantele scumpe.

4. Ed Sheeran 

Cântărețului îi place să poarte haine confortabile și simple nu numai în viața de zi cu zi, ci și pe scenă. Pe scenele mari apare în blugi, tricouri și adidași. Ed a cumpărat odată 200 de DVD-uri pe Amazon într-o zi de reducere. În Los Angeles și Londra, folosește taxiuri și metroul.

5. Eva Longoria 

Eva nu are nicio legătură cu personajul lui Gabrielle din ”Desperate Housewives”. Fata din Texas a crescut cu 3 surori, la o fermă. Uneori, familia trebuia să se descurce fără aer condiționat și încălzire, pentru ca fetele să poată participa la diferite cercuri. Evei îi place să petreacă timpul cu oameni cărora le sunt interesante diverse lucruri, decât doar despre filme și TV. Ea vede Hollywoodul ca pe o lume izolată, care poate face să-ți pierzi simțul realității. Pentru Eva, Hollywoodul reprezintă doar munca.

6. Eva Mendes și Ryan Gosling 

Acestui cuplu celebru nu-i place să vorbească despre viața personală și nu își arată sentimentele în public. Pot renunța cu ușurință la covoarele roșii pentru a rămâne acasă. Eva și Ryan încearcă să protejeze copiii de public, de ziua lor nu organizează petreceri zgomotoase cu vedete invitate, așa cum fac unii dintre colegii lor. În creșterea copiilor lor, aceștia sunt ajutați de părinți, ci nu de bonele special instruite.

7. Ashley Greene 

”Am avut norocul că tatăl meu m-a învățat să fiu economă. E foarte important, deoarece vreau să știu, dacă nu voi da acordul să particip în filme la care nu vreau, voi putea în continuare să-mi plătesc facturile pentru casă, mașină și să cumpăr mâncare pentru câinii mei,” – iată ce a spus vedeta ”Twiligh”.

8. Warren Buffett 

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, miliardarul Warren Buffett, locuiește într-o casă din Omaha, cumpărată în 1957. Warren vizitează deseori restaurante de tip fast-food, bea câte 5 cutii de Coca-Cola pe zi, joacă bridge cu prietenul său Bill Gates și iubește să cânte la ukulele. Este foarte generos și donează sume uriașe unor organizații caritabile.

9. Isabel Lucas 

”Îmi place să stau departe de gălăgie”, spune Isabel Lucas. Fata își protejează intimitatea de ochii curioși. Isabelle preferă lucrurile simple și poate fi văzută adesea fără machiaj. Lucas, de asemenea, călătorește în întreaga lume pentru a crește gradul de conștientizare a problemelor de mediu.

10. Dave Grohl 

Compozitorul și rock muzicianul, fostul toboșar al formației Nirvana, face ceea ce-i place și lucrează pentru propria plăcere, fără să se gândească la mulți bani. Dave își poate permite orice mașină, dar a optat pentru o mașină obișnuită de familie.

Ce părere aveți despre stilul de viață modest al vedetelor? Vă puteți aduce aminte de vedete care ar putea completa lista noastră? Așteptăm cu drag comentariile dvs.