10 combinații de culori în vestimentație, mereu actuale!

Stiliștii au atras în mod repetat atenția femeilor asupra importanței combinațiilor corecte ale culorilor într-o singură ținută. Atunci când asortați corect culorile, puteți obține look-uri frumoase și bine puse la punct, demne de orice fashionistă pe care toată lumea o va invidia și o va admira.

1. Roșu

Culoarea roșie vă va scoate în evidență și vă va pune în valoare. Fiți pregătite să fiți în centrul atenției. Nu se recomandă să purtați ținute complet roșii. Asocierea dintre roșu și negru este mereu una reușită. Optați pentru un look în care să fie dominantă una dintre aceste două culori. De exemplu puteți alege să purtați o pereche de pantaloni clasici și un pulover negru, completându-le cu un palton elegant de culoare roșie.

2. Pastel

Culorile pastel sunt din nou în trend. Rozul pastelat poate fi combinat cu un albastru senin, lavandă pastelată, obţinând astfel o ţinută elegantă şi rafinată.

3. Alb


Albul poate fi combinat cu orice altă nuanță. Stiliștii sfătuiesc să acorde o atenție deosebită ținutelor în care există articole de culoarea roșie, neagră și albastră. Puteți crea un look neobișnuit prin combinarea articolelor albe cu cele în nuanța nisipului sau maro. În plus, aceste nuanțe sunt potrivite pentru stilul casual sau business.

4. Denim


Stiliștii au dezaprobat pentru un timp îndelungat ținutele în care erau prezente mai multe nuanțe denim. Astăzi acest stereotip este uitat. Puteți combina armonios cămășile și blugii din denim, în diferite nuanțe.

5. Tema maritimă

Coco Chanel a fost prima femeie care a îmbrăcat un elegant costum maritim cu dungi albastre întunecate. Anume ea a îndrăznit să prezinte femeilor un stil marinăresc cu adevărat la modă. Cele mai bune combinaţii pentru a pune în valoare dungile marinăreşti le veți obţine folosind roşu, negru şi alb. Pentru a accentua individualitatea, stilul, accesoriile aurii sunt binevenite.

6. Muștar


Culoarea muștar se combină perfect cu roz, maro, galben, bej și ciocolată. Această culoare poate constitui baza pentru orice altă culoare. Puteți obține un look elegant combinată cu alb și negru. Este perfectă pentru ținutele business deoarece conferă eleganță și feminitate.

7. Marsala

Numele acestei culori, marsala, este de dat de vinul sicilian, și a rămas populară pentru mai multe sezoane la rând. Această nuanță poate fi combinată cu nuanțele de bază – alb, negru, gri, dar și cu bej, cafea sau lapte.

8. Roz

Culoarea roz scoate în evidență feminitatea și eleganța unei femei. Poate fi combinat armonios cu nuanțe de albastru deschis, albastru închis, maro și bej. De asemenea, puteți să o asortați cu alb. Această combinație este perfectă pentru o cină de afaceri sau o întâlnire romantic. Această ținută le va conferi eleganță și feminitate.

9. Gri

Este o mare greșeală să considerați că culoarea gri este o culoare plictisitoare. Se combină perfect cu verdele. Toate nuanțele paletei verzi se asortează perfect cu gri. Să nu vă fie frică să experimentați!

10. Albastru

Culoarea albastră este considerate de către stiliști, drept una dintre cele mai aristocratice culori. Se asortează perfect cu alb, bej sau ivory. O altă combinație armonioasă este albastru cu galben, roșu și maro.

Fiți mereu elegante și stilate!