10 cele mai periculoase lucruri găsite în drum pe care nu trebuie să le ridici…

În copilărie, deseori aveam disensiuni cu mama dacă e bine sau nu să aduc acasă lucrurile interesante găsite în stradă. Odată am găsit o poșetă de pluș, altădată – o bancnotă de 10 lei. În primul caz, am luat găselnița, iar în ce de-al doilea caz, mi-am amintit de vorba care spune că nu trebuie să pui mâna pe bani străini. Dar peste ani, am ajuns la concluzia că cel mai bine este să nu pretinzi la nimic din ceea ce nu îți aparține. Dacă ești de-acord cu mine, ține minte aceste 10 obiecte pe care nici într-un caz nu trebuie să le strângi din stradă sau de oriunde altundeva!

1. Ceas. Acest obiect are o legătură foarte puternică cu posesorul său, iată de ce poți să iei asupra ta afecțiunile și probleme din viața lui.

2. Pieptene. În primul rând, este neigienic. Iar în al doilea rând, acest obiect de asemenea are o legătură puternică cu posesorul său, astfel poți să te alegi cu durerile de cap și gândurile negre ale omului respectiv. Și în al treilea rând, prin pieptene se fac farmece.

3. Oglindă. Și acesta este un obiect periculos. Există mituri care spun că privind în oglindă poți să iei asupra ta reflectarea problemelor acelui om care s-a mai privit în oglindă!

4. Brățară din fire de ață. Acesta este adesea folosită ca amuletă, care ar trebui să se rupă în momentul în care este suprasaturată cu energii negative. Ridicând o astfel de brățară, tinzi să îți iei toate aceste energii negative asupra ta!

5. Chei. Dacă este să ne amintim de anumite ritualurile, atunci prin intermediul cheii erau ”încuiate” nenorocirile, iar apoi cheia era aruncată. În nici un caz nu lua de jos acest obiect, mai ales dacă se găsește într-o sursă de apă.

6. Cruciuliță de purtat la gât. Acest obiect este strâns legat de soarta posesorului, de aceea nu risca ”să duci crucea altcuiva”.

7. Ace de siguranță. Nici nu știu cine ar vrea să ia niște ace găsite în drum… Aceste obiecte se contaminează ușor cu energii negative. Fie au fost folosite în calitate de amulete care, la fel ca și brățările, au acumulat energie negativă și s-au pierdut, fie au fost folosite în calitate de obiecte de distrugere, de a face răni.

8. Lucruri făcute manual. Și în acest caz riști să devii o victimă a farmecelor, pentru că adesea anume obiectele făcute manual (păpuși, perne, jucării) sunt împunse în scopuri meschine.

9. Bijuterii din aur. În primul rând, și bijuteriile sunt folosite pentru a face rău, iar în al doilea rând, chiar fiind pierdute accidental, oricum au interacționat prea mult cu posesorul, astfel riști să iei asupra ta energia negativă a acestuia.

10. Bani. Niște bani găsiți nu vor aduce niciodată nimic bun. Ba chiar ai șanse foarte mari să îi pierzi la rândul tău.

Ceea ce este străin întotdeauna va fi străin. Amintiți-vă aceste cuvinte atunci când vedeți pe drum unul din obiectele enumerate mai sunt. Aveți grijă!