10 cele mai frumoase tunsori scurte ale vedetelor trecute de 40-50 ani

O femeie trebuie să aibă grijă de multe aspecte pentru a fi frumoasă. Unul dintre acestea este coafura. Orice ținută perfectă poate fi stricată dacă veți avea o coafură nepotrivită. În acest articol vă prezentăm Top 10 tunsori moderne scurte ale vedetelor trecute de 40-50 de ani. Inspirați-vă! Cu siguranță cel puțin una din ele vi se potrivește.

10. Pe locul 10 se află tunsoarea vedetei Patricia Helen Heaton. De curând ea poartă tunsoarea „căciulă” care i se potrivește de minune. Fața ei s-a alungit vizual, ochii au devenit mai expresivi, iar ea a întinerit. Probabil aceste schimbări sunt legate și de obținerea propriei Stele pe Aleea Celebrităților.

ТОП-10 коротких стрижек знаменитостей 40-50 лет: Патриция Хелен Хитон

9. Cate Blanchett, de 45 de ani, dintotdeauna a purtat păr blond lung, însă câțiva ani în urmă fanii au admirat noua ei tunsoare Bob scurt. Lui Cate i-a plăcut acest aspect și a început să poarte păr nu mai lung de umeri. I se potrivește de minune. Carre alungit o face mai gingașă, mai atrăgătoare și mai provocatoare. Bob gradat evidențiază eleganța ei, iar Carre scurt o face mai severă. De aceea, ea s-a clasat pe locul nouă în topul nostru.

ТОП-10 коротких стрижек знаменитостей 40-50 лет: Кейт Бланшетт

8. Locul 8 este ocupat de frumoasa Jennifer Garth din serialul anilor 90 „Beverly Hills”. Ea era preferata publicului, fiind o blondă cu părul lung. Ulterior actrița a hotărât să-și schimbe look-ul și a ales tunsoarea scurtă Bob. Uneori ea revine la părul lungă, însă părul scurt o fac mai serioasă și mai feminină, spune Jennifer. O felicităm pentru ocuparea locului 8 și dragostea pentru părul scurt.

ТОП-10 коротких стрижек знаменитостей 40-50 лет: Дженни Гарт

7. Locul 7 îi revine blondei picante cu o expresie a feței atrăgătoare – Renée Kathleen Zellweger. Tunsorile ei Bob și Carre alungit îi evidențiază umerii frumoși și bărbia perfectă. Renée s-a regăsit în aceste tunsori și le poară deja de mai mulți ani.

Рене Зеллвегер

6. Locul 6 este bine meritat de către Halle Berry, cea care fiind deținătoarea unui păr bogat și foarte creț, s-a regăsit în tunsoarea Pixie dezordonat. Părul lui Halle este aranjat mereu haotic ceea o face fermecătoare.

Хэлли Берри

5. La mijlocului topului se află Cynthia Nixon. Ea poartă mereu tunsori scurte, experimentează doar cu lungimea și culoarea părului. Ea a purtat tunsoarea Căciulă, Pixie și chiar Garcon. Ei nu-i plac aranjările prea sofisticate și de aceea are un look elegant și laconic.

Синтия Никсон

4. Lisa Rinna a împlinit 51 de ani în 2014 și mereu a fost și este amatoare tunsorii Cascade. Ea nici nu prea experimentează culorile. Are părul mereu aranjat, astfel încât umerii și gâtul sunt dezgoliți.

Лиза Ринна

3. Locul trei este ocupat de Sharon Stone care știe foarte bine cum să poarte tunsoarea Garcon. Ea are un gât frumos și scule evidențiate, de aceea ea nu trebuie să-ți acopere fața cu un păr dens. Tunsoarea „a la Sharon” a devenit renumită printre femeile care sunt gata să renunțe la stereotipuri.

Шэрон Стоун

2. Pe locul cel mai aproape de vârf se află amatoarea tunsorilor scurte și a stilului propriu Victoria Beckham. Ea a împlinit 40 de ani în 2014. Victoria nu vrea să-și acopere frumosul tatuaj de pe gât, de aceea ea poartă Carre pe picioruș, Bob cu partea de la ceafă mai scurtă. Victoria, de asemenea, atrage atenția publicului prin diferite aranjări a părului.

Виктория Бекхэм

1. Lider devine creatoarea celei mai fascinante priviri și purtătoarea buclelor scurte și drăguțe – Meg Ryan. Chiar la cei 52 de ani, actrița rămâne fidelă acestui mod de aranjare a părului. Felicitări!

 

Мег Райан - 1-е место ТОП-10 коротких стрижек звезд
Мег Райан в Каннах, 2010

Fiți mereu frumoase și în top!