10 cazuri când vedetele au ascuns secrete în haine și accesorii, însă noi am reușit să le descifrăm

Pregătirea vedetelor pentru diferite evenimente importante necesită săptămâni, dacă nu chiar luni. Sunt atente la fiecare detaliu și acordă o semnificație specială hainelor și accesoriilor. Iar fanii și experții în modă se întreabă ce mesaje au vrut să ne comunice vedetele cu ajutorul detaliilor.

Nicole Kidman.

Rochia Dior în cascadă, pe care Nicole Kidman a purtat-o ​​la ceremonia Glamour Woman of the Year 2017, a fost decorată cu o aplicație în formă de femeie cu aripile întinse. Alegerea unei astfel de ținute nu a fost întâmplătoare: imaginea de pe piept a fost un memento al posibilităților nelimitate ale unei persoane. „Astăzi port aripi și vreau să vă comunic următoarele: chiar dacă aripile voastre sunt tăiate, le puteți crește și puteți zbura”, a spus actrița în discursul său.

Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson a ales o rochie de la Marchesa pentru a participa la Met Gala din 2018. Casa de modă este condusă de 2 femei: Keren Craig și Georgina Chapman. Actrița a dorit, prin intermediul acestei ținute, să le susțină pe femeile designer. Potrivit lui Johansson, hainele Marchesa le ajută pe femei să se simtă încrezătoare și frumoase.

Hailey Baldwin.

Hailey Baldwin este regina îmbrăcămintei stradale, așa că nu este de mirare că și rochia de mireasă a avut elemente de street style. Designul ținutei i-a fost încredințat lui Virgil Abloh, creatorul uneia dintre principalele mărci de îmbrăcăminte de stradă Off-White. Apropo, această rochie a fost prima experiență de acest fel pentru designer. Este de menționat că rochia dată ascunde mai multe mesaje.

Laura Dern.

Laura Dern a purtat o luxoasă rochie roșie Valentino pentru Globurile de Aur din 2019. Imaginea a fost completată de o geantă mică. Dacă vă veți uita mai atent, veți observa că accesoriul a fost decorat cu o panglică neagră cu inscripția „Time’s Up”. După cum a recunoscut mai târziu actrița, prin acest mic detaliu a vrut să susțină mișcarea femeilor.

Gwen Stefani.

La cele 62 de premii Grammy, Gwen Stefani i-a încântat pe fani cu o rochie brodată cu scoici, pe care soțul cântăreței, Blake Shelton, le-a strâns pentru iubita sa timp de mai mulți ani. Iar designerii Dolce & Gabbana le-au găsit o utilizare neobișnuită.

Mariah Carey.

La ceremonia MTV VMA din 1997 Mariah Carey a purtat un top negru și o fustă maxi. Înainte de acest eveniment cântăreața s-a despărțit de iubitul ei Tommy Mottola, director executiv al Sony Music. Ținuta îndrăzneață a întruchipat libertatea și renunțarea la viața anterioară.

Meghan Markle.

Conform tradiției reprezentantele familiei regale britanice apar în public împreună cu nou-născuții lor la doar câteva ore după naștere. Însă Meghan Markle nu numai că a riscat să încalce această regulă nerostită, apărând în fața reporterilor la 2 zile după ce s-a născut bebelușul, dar și-a ales o ținută destul de îndrăzneață.

Marilyn Monroe.

Povestea relației dintre Marilyn Monroe și președintele 35 al SUA John F. Kennedy a fost învăluită de mister. Deși relația lor nu a fost niciodată confirmată oficial, apariția publică a actriței și a președintelui la celebrarea vârstei de 45 de ani a lui Kennedy și legendarul spectacol al lui Monroe din acea seară au turnat gaz pe foc.

Pentru a interpreta „Happy Birthday, Mr. President” cântăreața a purtat o rochie complet transparentă acoperită cu mii de strasuri. Ținuta a fost atât de sinceră încât a devenit o adevărată provocare și o declarație a lui Marilyn pentru președinte.

Rihanna.

În 1994, prințul Charles și-a recunoscut oficial relația cu Camilla Parker Bowles. Fără să se gândească prea mult prințesa Diana și-a răzbunat frumos trădarea apărând într-o rochie neagră cu umerii goi care încalcă protocolul regal.

Ținuta îndrăzneață a intrat în istorie drept „rochia răzbunării” și le-a inspirat pe mai multe femei celebre. În 2017 Rihanna a apărut la Diamond Ball într-o ținută neagră Ralph & Russo care amintește de imaginea iconică a Lady Dee.

Billie Eilish.

În 2021, Billie Eilish a cântat la Met Gala într-o ținută foarte originală. Hainele largi au fost înlocuite cu diamante și o rochie feminină în cele mai bune tradiții de la Hollywood. După cum s-a dovedit, noua imagine a tinerei cântărețe a devenit un punct de cotitură nu numai pentru cariera sa, ci și pentru marca Oscar de la Renta. Pentru a coopera cu Eilish, compania a trebuit să renunțe complet la utilizarea blănurilor naturale.