10 cazuri când vedetele au ales încălțăminte care provoacă dispute și astăzi

Majoritatea vedetelor încearcă să atragă atenția asupra lor. De aceea aleg uneori ținute extravagante, care pot părea chiar absurde. De multe ori originalitatea se ascunde în detalii precum încălțămintea.

Vă propunem în continuare câteva exemple de încălțăminte care au devenit imediat subiect de discuție.

Blake Lively.

Pentru una dintre ultimele sale apariții Blake Lively a ales un look monocrom. Însă, deoarece catarama pantofilor nu era de aceeași culoare, actrița a decis să o vopsească cu ojă. Mai târziu i-a cerut scuze designerului pentru acest lucru.

El Fanning.

Anul acesta brandul Loewe a devenit una dintre principalele senzații ale săptămânilor modei, prezentând sandale cu tocuri sub formă de obiecte de neconceput: sticluțe de ojă, trandafiri, lumânări pentru tort sau ouă sparte. Elle Fanning a fost una dintre primele femei curajoase care a îndrăznit să poarte.

Tilda Swinton.

Rareori cineva de la Hollywood îndrăznește să apară de două ori pe covorul roșu în aceeași ținută. Dar nu este cazul Tilde Swinton. La premiera filmului „Memoria”, unde a jucat un rol important, actrița a pozat în botine care au 10 ani.

Lady Gaga.

Lady Gaga, în loc să aleagă pantofi din ultimele colecții, a apărut în repetate rânduri pe covorul roșu în cele mai ciudate botine din piele cu toc de 23 cm. Puține femei ar îndrăzni să le poarte în afara scenei, în timp ce Lady Gaga o face cu dibăcie chiar și atunci când merge în oraș.

Angelina Jolie.

În 2014, pentru premiera „Maleficent”, Angelina Jolie a colaborat cu Christian Louboutin. Împreună au creat pantofi cu toc sculptat, inspirați de imaginea vrăjitoarei de pe ecran. Angie a pozat în ei pe parcursul întregului turneu de promovare a filmului și, așa cum era de așteptat, a provocat multe discuții în presă.

Helena Bonham Carter.

Helena Bonham a venit la Globl de Aur în pantofi de culori diferite. Fiind întrebată despre imaginea ei, ea a răspuns : „De ce să nu porți pantofi care nu se potrivesc între ei? Cine a spus că acest lucru nu este posibil? Pentru mine moda este o fantezie și o combinație de lucruri incredibile.”

Celine Dion.

Celine Dion are în colecție aproximativ 10.000 de perechi de pantofi, pe care îi ține într-un depozit din Las Vegas. Una dintre cele mai scumpe achiziții ale cântăreței sunt cizmele Saint Laurent din cristale. În ciuda prețului ridicat și a designului ultra-glamour, Dion le-a purtat cu blugi și geacă bomber neagră.

Sandra Bullock.

Toate privirile erau ațintite pe picioarele Sandrei Bullock în 2015, când a ajuns la premiera Minions purtând pantofi confecționați la comandă.

Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker, la fel ca celebrul ei personaj Carrie Bradshaw, este renumită pentru pasiunea pentru pantofi. În 2011 a avut o apariție extravagantă în pantofii Christian Louboutin care arată ca niște labe de leu. Și deși erau aproape întotdeauna ascunși sub tivul rochiei lungi, au stârnit multe discuții.

Kim Kardashian.

Kim Kardashian a purtat cândva sandale transparente care nu au fost cea mai inspirată alegere. Iar paparazzi s-au grăbit să surprindă eșecul vedetei.