10 cazuri când Kate Middleton și-a transformat ținutele de designer și a arătat superb în ele

Kate Middleton apare adesea în public în ținute create de case de modă celebre. Dar pentru ca hainele să corespundă protocolului regal, designerii trebuie uneori să facă mici ajustări.

Am aruncat o privire pe forumurile de modă și am comparat 10 ținute originale de designer purtate de modele sau de alte vedete și versiunile create special pentru Ducesa de Cambridge.

1. Rochie Alexander McQueen.

Această rochie Alexander McQueen a fost transformată de 2 ori. Kate a purtat prima dată rochia la premiile BAFTA din 2017, apoi Ducesa a refăcut complet corsetul. Iar cu 2 ani mai târziu a purtat-o din nou, dar de data aceasta îi adăugase deja mâneci scurte.

2. Rochie Emilia Wickstead.

Într-un mesaj video pentru Burns Night Kate a purtat această rochie roșie în carouri creată de Emilia Wickstead, iar criticii de modă au observat imediat că ducesa a transformat mânecile.

3. Rochie Alexander McQueen.

Pentru unul dintre look-urile sale Katherine s-a inspirat din această rochie Alexander McQueen.

Ținuta a fost prezentată în colecția Resort 2017 în mai multe variante. Iar designerii au creat special pentru Ducesă un model diferit.

4. Rochie Alessandra Rich.

Această rochie roșie cu imprimeu de la Alessandra Rich a suferit, de asemenea, o ușoară transformare: o fundă care să acopere decolteul adânc.

5. Rochie Alexander McQueen.

În 2016 lui Kate i-a plăcut rochia midi neagră decorată cu ornamente strălucitoare din colecția de toamnă-iarnă Alexander McQueen.

Au cusut exact aceeași ținută, dar într-o nuanță deschisă.

6. Rochie Jenny Packham.

În 2018 Kate Middleton și Prințul William au participat la Premiile BAFTA. Dar de data aceasta invitații evenimentului au fost rugați să poarte ținute total negru în semn de sprijin pentru mișcarea Times Up. Însă conform regulilor membrilor familiei regale le este interzis să participe la evenimente publice și, pentru a nu încălca protocolul, Katherine a optat pentru o rochie Jenny Packham malachit, completând-o cu o centură neagră, pe care mulți au considerat-o o manifestare a poziției lui Kate.

7. Rochie Alexander McQueen.

Rochiile fără umeri sunt un mare tabu pentru membrele caselor regale și, pentru a nu încălca protocolul, în 2011 designerii au fost nevoiți să refacă această rochie de șifon din colecția de prêt-à-porter Alexander McQueen a aceluiași an.

8. Rochie Jenny Packham.

Când merge peste hotare în vizite oficiale ducesa încearcă să aleagă ținute care să se potrivească cu tradițiile locale. În cadrul unui turneu prin Pakistan Katherine a purtat o rochie de seară de Jenny Packham, pe care a completat-o ​​cu o eșarfă lungă, care amintește de un costum tradițional pakistanez.

9. Rochie Alexander McQueen.

În timpul vizitei la Taj Mahal, care a avut loc în 2016, Katherine a purtat o rochie din colecția Alexander McQueen ale cărei mâneci au fost alungite special pentru ea.

10. Rochie Jenny Packham.

În noiembrie 2011 Kate a purtat o rochie asimetrică de la o altă marcă preferată, Jenny Packham. Culoarea rochiei a fost schimbată special pentru ea.