10 cazuri când Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Nimeni nici nu a observat! 

În timp ce Meghan Markle este ferm înrădăcinată în titlul de principala rebelă din familia Windsor, Kate Middleton, dimpotrivă, este cunoscută ca o eminentă sârguincioasă. Dar, în ciuda faptului că ducesa de Cambridge respectă cu strictețe protocolul regal și onorează fără îndoială tradițiile de secole, nici ei nu-i este străin spiritul rebel.

Noi de la Fă Singur am decis să ne amintim de 10 cazuri când cum Catherine a ocolit protocolul regal, dar a făcut-o cu atâta delicatețe și grijă, încât nimeni nu a observat. La sfârșitul articolului, vă vom spune despre cum a ajuns Kate într-o situație incomodă, dar de data aceasta împotriva voinței sale.

1. Uneori apare în public fără inelul de logodnă. 

Nu este obișnuit ca reprezentantele casei regale să apară în public fără inelul de logodnă. Dar, Kate a încălcat această regulă de mai multe ori. De exemplu, în 2018, în timpul unei vizite la Spitalul de copii Great Ormond Street, soția prințului William a renunțat la celebrul inel de safir, ieșind doar cu verigheta.

2. Vopsește unghiile cu ojă strălucitoare. 

Meghan Markle nu este singura care încalcă regulile regale. Ducesa de Cambridge a fost, de asemenea, văzută cu oje întunecate de mai multe ori, dar din anumite motive acest lucru nu a provocat senzație publică. Am observat că Catherine iubește o pedichiură strălucitoare, dar manichiura, dimpotrivă, o preferă în culori deschise – strict conform regulilor.

3. Poartă rochii foarte scurte.  

Există o regulă nerostită conform căreia lungimea unei rochii a reprezentantelor familiei regale nu ar trebui să fie mai sus de 10 cm deasupra genunchiului. Dar Catherine o încalcă uneori, ieșind în rochii foarte scurte.

4. Nu folosește greutăți pentru rochii. 

Cu toții cunoaștem despre un mic truc cu greutăți, folosit de aristocrați. Pentru a preveni ridicarea rochiei din cauza vântului, micile greutăți sunt cusute în tivul ținutelor. Deși aceasta este o normă ducesă, ea îl neglijează adesea, ceea ce o face să se pomenească în situații foarte incomode.

5. Poartă negru nu numai în zilele de doliu. 

Conform protocolului regal, reprezentantele casei regale poartă negru doar în zile de doliu. În ciuda faptului că garderoba lui Catherine este formată în mare parte din articole strălucitoare, ea ignoră uneori această prescripție, alegând ținute complet negre. Acum câteva zile, Kate a vizitat Muzeul de Istorie Naturală într-un costum elegant negru, marca Alexander McQueen.

6. Poartă tocuri peste 9 cm.  

O altă regulă regală spune: femeile familiei regale nu ar trebui să poarte tocuri mai mari de 9 cm. Dar Catherine are o viziune diferită în această privință. Ducesa deseori, dacă nu întotdeauna, poartă tocuri mai înalte.

7. Se regăsește în centrul scandalurilor. 

Pentru botezul primului copil al Ducelui și Ducesei de Sussex, Kate a ales cerceii cu perle ai Dianei. Dar, acest gest emoționant părea nepotrivit pentru unii: Catherine a fost acuzată că a încercat să atragă atenția asupra ei. Fanii familiei regale au fost de acord că, tânăra mama Meghan ar fi trebuit să poarte bijuteriile, pentru că în acești cercei Diana, prințesa de Wales l-a botezat pe prințul Harry.

8. Încălcă codul vestimentar regal. 

În 2012, la Queen’s Diamond Jubilee Parade, Kate a îmbrăcat o rochie roșie marca Alexander McQueen, în timp ce ceilalți invitați erau în culori pastelate. Ținuta ducesei era atât de atrăgătoare, încât aproape că a umbrit eroina ocaziei.

9. I-a permis soțului său să asiste la naștere.  

Conform tradiției Windsor, tatăl copilului nu ar trebui să fie prezent la naștere. De exemplu, la nașterea prințului Charles, ducele de Edinburgh era ocupat să joace squash, iar când s-a născut William, Charles juca polo. Dar Kate a încălcat această regulă, cerându-i lui William să fie alături de ea în acest moment important. Ducele de Cambridge a fost prezent la nașterea tuturor copiilor săi.

10. Sărbătorește Crăciunul separat de familia regală.  

În mod tradițional, de Crăciun, întreaga familie regală se adună la Sandringham. Participă la slujbe bisericești, fac schimb de cadouri, joacă jocuri, urmăresc discursul reginei la televizor și se bucură de o cină festivă. Însă ducii de Cambridge a încălcat această regulă de două ori, sărbătorind Crăciunul alături de părinții lui Kate.

Bonus  

În 2014, în cadrul vizitei oficiale la New York, ducele și ducesa de Cambridge au participat la meciul Brooklyn-Cleveland, în timpul căruia s-a produs un mic incident. Pozând cu cuplul, LeBron James a îmbrățișat-o pe Kate Middleton. Astfel, baschetbalistul a încălcat neintenționat protocolul regal, potrivit căruia este strict interzis să atingă reprezentanții casei regale și a pus ducesa într-o poziție incomodă, lucru care poate fi văzut pe obrajii rumeni a ducesei.

Cum credeți, încălcarea acestor reguli poate fi considerată ca lipsă de respect față de monarhie? Sau neglijarea unor tradiții o face pe Catherine să fie mai aproape de popor?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.