10 bijuterii care vor distruge chiar și cea mai reușită ținută

„Bijuteriile nu au scopul de a-i da unei femei o aură de bunăstare, ci pentru a o face mai frumoase.”, această afirmație este atribuită lui Coco Chanel. Și nu putem să nu fim de acord cu marea creatoare de modă, care a știut să poarte atât bijuterii simple, cât și diamante.

Am studiat tendințele moderne și am aflat care bijuterii nu mai sunt actuale și care ar putea fi alternativa acestora.

1. Agrafe de păr cu imitații de perle. 

Accesoriile de păr cu perle au fost foarte populare în 2019. Dar timpul lor a trecut fiind înlocuite cu modele aurite masive.

2. Seturile de bijuterii.

Seturile erau la modă în urmă cu aproximativ 20 de ani. Stiliștii moderni ne recomandă să evităm astfel de combinații deoarece arată plictisitor.

3. Cercei Dior.

Cerceii cu baloane reversibile de la Dior sunt o tendință a anului 2015 care a cucerit inimile fashionistelor, însă dragostea pentru acești cercei nu a durat mult deoarece copiile din plastic au început să fie vândute la fiecare colț. Dacă nu vă puteți despărți de ei, îi puteți purta câte unul în combinație cu alți cercei.

4. Cercei rotunzi și subțiri.

Chiar dacă au fost mereu la modă, se pare că în sezonul viitor va trebui să renunțăm la ei deoarece designerii ne recomandă să purtăm modele mult mai strălucitoare și mai voluminoase confecționate din metal, piele sau plastic.

5. Colier cu „pietre” mari.

Chokerele și colierele cu o abundență de „pietre” din plastic au fost la modă în 2014, iar acum sunt înlocuite cu pietre adevărate. O altă tendință sunt bijuteriile din lemn, minerale și scoici .

6. Pandantivele delicate.

Pandantivele în stil minimalist pe lanțuri subțiri dispar treptat din tendințe, fiind înlocuite cu  lanțuri cu zale mari în mai multe straturi sau coliere, chokere și pandantive purtate simultan.

7. Chokere înguste. 

Chokerele înguste cu pietricele în miniatură erau preferatele noastre acum vreo 5 ani, dar în acest sezon sunt la modă chokerele care seamănă cu inelele de cupru purtate la gât de femeile din Myanmar.

8. Broșe.

În 2019 broșele au revenit brusc la modă, însă în noul sezon nu mai sunt actuale. Dacă vă doriți un accent în imagine, îl puteți crea purtând un cercel mono voluminos sau purtați inelele mari și strălucitoare care vă vor scoate în evidență mâinile.

9. Cercei-picătură.

Nici acest model de cercei nu mai este actual. Stiliștii ne recomandă să alegem cercei masivi, dar ușori.

10. Agrafele „invizibile”.

Accesoriile pentru păr sunt o altă modalitate de a atrage atenția. Agrafele masive decorate cu picturi, pietre și flori sunt din nou la modă.