10 atribute ale frumuseții și succesului care se vor demoda, dar vor rămâne simboluri ale anilor ’20

În efortul de a urmări tendințele modei, uităm de faptul că acestea nu sunt veșnice, fiind înlocuite practic în fiecare zi.

Peste 10 ani ne vom aminti cu nostalgie de lucrurile care se consideră la moment simboluri ale frumuseții și succesului.

Buchetele mari de flori.

Buchetele „101 trandafiri” nu mai sunt la modă.

Buzele cărnoase.

Moda pentru buzele pline apune, iar buzele naturale revin în tendințe.

Vestele din blană.

Vestele din blană de vulpe, nurcă, jder, muton etc. dispar treptat din tendințe. Nu ne rămâne decât să ne bucurăm de faptul că revin modelele din blană artificială, care sunt la fel de frumoase ca cele din blană naturală.

Căștile fără fir.

Când au apărut fiecare dintre ei își dorea astfel de căști comode. Acum acestea au devenit mult mai accesibile și tot mai multe persoane pot să le cumpere.

Manichiura extravagantă.

Unghii în formă de migdale, pătrate, ovale… de toate culorile și cât mai strălucitoare. Aceste modele au rămas în urmă, la modă fiind nuanțele pastelate și modelele minimaliste.

Extensiile de gene.

Alungirea și laminarea genelor rămâne în tendințe, dar modelele 2D, 3D și 5D nu mai sunt actuale.

Louboutins.

Acești pantofi superbi, pe care și-i puteau permite puține femei, nu mai sunt la fel de căutați ca altădată.

Ultimul model de iPhone.

Acest dispozitiv nu mai provoacă același entuziasm ca altădată. De ce? Răspunsul este simplu: ne-am obișnuit, iar noile tehnologii devin tot mai accesibile.

Accesorii Pandora.

Deși Pandora înseamnă cercei, inele, coliere și pandantive, anume brățările au reușit să ne fascineze. Dar nu mai sunt la fel de căutate ca altădată.

Fotografii de la clubul de fitness.

Rețelele sociale au fost inundate de fotografii făcute în fața oglinzilor mari din cluburile și sălile de fitness. Însă, în goana după selfie, riscăm să uităm de scopul principal al vizitei.