10 articole vestimentare stilate, dar nespus de incomode pentru viața de zi cu zi

Unele tendințe ale modei, chiar dacă ne plac foarte mult, nu sunt destul de practice. Acest detaliu a fost observat de-a lungul istoriei: amintiți-vă de corsetele strânse, de perucile voluminoase sau de rochiile de crinolină.

Iată care sunt unele articole vestimentare, care arată minunat pe modele, dar care sunt incomode în viața de zi cu zi.

1. Costumul de mătase.

Mătasea este o stofă extrem de capricioasă care își poate pierde din frumusețe din cauza spălării, uscării și călcării incorecte.

2. Pantalonii scurți pentru ciclism.

Unele persoane consideră că această tendință este ridicolă, altora le place. Acest model se potrivește mai mult tinerelor înalte și zvelte, deoarece scurtează vizual picioarele.

3. Salopetă pentru schi formată dintr-o singură piesă.

Chiar și Paris Hilton și Gwen Stefani aleg practicitatea, deoarece salopetele dintr-o singură piesă, chiar dacă arată minunat, nu sunt practice. Un alt dezavantaj este necesitatea spălării întregului costum, deși în majoritatea cazurilor se murdăresc pantalonii.

4. Încălțămintea din piele de căprioară.

Încălțămintea din piele de căprioară deschisă la culoare necesită o îngrijire deosebită față de cea întunecată. Chiar și o pată mică vă poate afecta ținuta.

5. Geanta transparentă.

Aceasta arată impresionant și neobișnuit, dar poate atrage atenția hoților sau veți arăta, fără să vreți, conținutul genții care ar trebui totuși să rămână un mister.

6. Costum în stil pijama.

O tendință mai neobișnuită care se menține pe poziții. Manechinele în „pijamale” strălucesc în fiecare an pe podiumuri.

7. Rochia de tip furou. 

Această rochie, pe lângă faptul că se murdărește foarte ușor, vă va da bătăi de cap în alegerea lenjeriei, deoarece va fi vizibilă.

8. Încălțămintea transparentă.

Siliconul folosit pentru producerea acestor modele nu le permite picioarelor să respire. Pe lângă aceasta picioarele Dumneavoastră trebuie să arate mereu impecabil.

9. Costum cu pantaloni scurți Bermuda.

Pantalonii scurți până la genunchi pot scurta vizual picioarele. De aceea, dacă sunteți minionă, ar fi bine să nu-i includeți în garderobă. Și, în general, un astfel de costum nu este cel mai practic deoarece este cald vara, frig iarna.

10. Botine cu vârful deschis.

Botinele elegante cu vârful deschis arată frumos doar la prezentările de modă. În viața reală sunt destul de incomode.