10 anti-tendințe în 2020-2021: merită să renunțați la aceste lucruri chiar acum!

Moda este ciclică, de aceea chiar și cea mai în vogă piesă vestimentară poate fi imediat detronată de pe piedestal. Pentru a nu căpăta faima unei femei fără gust și simț de stil, este necesar să evitați unele piese vestimentare. Vă prezentăm mai jos top 10 articole ce sunt în lista de anti-tendințe pentru anii 2020-2021:

1. Vestă din blană 

Mai ales dacă vă face silueta să arate rău! Dar chiar dacă vesta vi se potrivește, fiți atente la practicitatea acesteia – nu este clar în ce vreme se poartă aceste modele.

1.1

2. Blană pe palton

Paltonul cu guler mare din blană era cândva la modă, dar acum nu mai este în vogă. Gulerele de blană luxoase nu mai sunt în tendință, de aceea este mai bine să preferați ceva minimalist.

2.1

2.2

3. Mini jachete

Mai ales cele strânse pe corp! O astfel de jachetă arată de parcă ați împrumutat-o de la sora mai mică și măcar nu e cald în ele. La ce bun vă trebuie? Acum, sunt populare modelele voluminoase, cu croială dreaptă sau cele libere.

3.1

Dacă vă plac hainele scurte, cumpărați-vă o jachetă bomber.

3.2

4. Parka cu blană

Piesele de tip Parka devin treptat clasice, dar numai modelele laconice și simple. Cele în blană sunt un anti-trend înfiorător.

4.1

5. Haină-pătură

Un articol de garderobă destul de ridicol, în ciuda faptului că până de curând era în top. O astfel de geacă de puf poate transforma chiar și o fetiță mică într-un munte. Mai bine alegeți ceva mai feminin și mai ușor.

5.1

6. Blugi Skinny

Deja de mai multe sezoane la rând, stiliștii încearcă să ne descătușeze de blugii skinny, dar nu e atât de simplu să scăpăm de ei odată și pentru totdeauna. Designerii recomandă să cumpărați blugi de tip mom, drepți, banana sau boyfriend.

6.1

7. Cămașă-blazer

Sau un blazer, sau o cămașă! Nu este nevoie să combinați incompatibilul.

7.1

8. Cardigan mulat

Cardiganele subțiri și mulate reprezintă o idee proastă pentru garderoba modernă. Alegeți modele largi din tricot dens, care ascund bine imperfecțiunile siluetei.

9. Cizme Ugg și Moon-Boot 

Această încălțăminte ciudată e demodată deja, mai ales într-un aspect urban. Alegeți o pereche de bocanci sau adidași de iarnă.

9.1

10. Accesorii

Aici ar trebui să uitați de gențile din material transparent, băsmale colorate la gât și snood. Este mai bine să înlocuiți snood-ul cu o eșarfă.

10.1

10.2

Aceste 10 anti-tendințe pot submina toate eforturile de a arăta scump, elegant și modern.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!