10 actrițe din diferite țări, care au jucat rolul lui ”rățușca cea urâtă” în ​​serialele TV! 

Serialul columbian ”Yo soy Betty, la fea” a fost lansat în urmă cu peste 20 de ani și a cucerit instantaneu inimile telespectatorilor din întreaga lume. Povestea unei fete ”urâte”, dar inteligente și harnice a câștigat o popularitate imensă, încât în 2010, Cartea Recordurilor Guinness a recunoscut proiectul ca fiind cea mai de succes telenovelă din istorie: a fost difuzată în peste 180 de țări, dublată în 25 de limbi și a avut cel puțin 28 de adaptări. ”Ținta” principală a telenovelei – în afară de povestea romantică de dragoste, personajul principal s-a transformat spectaculos (atât fizic, cât și moral).

Noi am urmărit cu interes povestea actrițelor ce au jucat rolul lui ”rățușca cea urâtă” din diferite țări. Le puteți vedea în selecția noastră de mai jos:

1.  Columbia 

Prima ”rățușca cea urâtă” a fost Ana Maria Orozco. Transformarea ei a devenit prototipul perfect pentru toate adaptările viitoare. Fără îndoială, cu frumoasa actriță au muncit din greu pentru a o face să arate ca în fotografia din stânga.

2. Germania 

Versiunea germană a popularului serial TV a fost lansată în 2005 și a fost numită ”Verliebt la Berlin”. Tânăra ”urâtă”, angajată Kerima Moda, îndrăgostită de șeful ei, a fost interpretată de Alexandra Neldel.

3. Israel 

Una dintre primele adaptări ale proiectului columbian a fost telenovela israeliană ”Esti Ha’mechoeret”, lansată în 2003. Rolul principal a fost jucat de Ricky Blich. La detaliile caracteristice imaginii (aparatul dentar, stil de modă veche, neîngrijită), producătorilor nu le-a fost rușine să mai adauge pe față niște imperfecțiuni. Datorită acestui rol, ”urâta” actriță israeliană a căpătat o carieră de succes.

4. India 

Creatorii versiunii indiene din 2003, ”Jassi Jaissi Koi Nahin”, nu au reinventat o nouă bicicletă: aparat dentar, ochelari, haine de modă veche. Fermecătoarea Mona Singh este de nerecunoscut.

5. Rusia 

Adaptarea rusă, lansată în 2005, s-a numit ”Don’t Be Born Beautiful”. Greutățile relațiilor dintre Katya Pușkareva, Andrei Zhdanov, Kira Voropaeva și alți eroi au atras atât de mult spectatorii, încât au sporit semnificativ rating-ul postului TV pe care a fost difuzat.

6. Statele Unite ale Americii 

Telenovela americană ”Ugly Betty” are 4 sezoane (2006–2010) și este una dintre cele mai populare. Proiectul a câștigat nu numai dragostea publicului, ci și aprobarea criticilor. În 2007, adaptarea TV a câștigat Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial, iar actrița America Ferrera a fost onorată cu premiul pentru cea mai bună actriță TV.

7. Mexic 

”La fea más bella” a fost lansată pe ecranele mexicane în 2006. Angelica Vale a interpretat-o ​​pe personajul principal, Leti, suferind de dragoste neîmpărtășită pentru șeful ei. Angelica, ca și altele, a fost ”pocită” cu accesorii și haine ridicole.

8. Spania  

În Spania, serialul ”Yo soy Bea” a fost difuzat din 2006 până în 2009 și a devenit cel mai urmărit program de zi din țară, cu Ruth Nunez în rolul principal.

9. Belgia  

Serialul belgian ”Sara” a avut, de asemenea, un mare succes . Verle Batenns, transformată în ”rățușca cea urâtă”, a luat premiul TV local pentru cea mai bună actriță.

10. Brazilia 

Una dintre cele mai recente adaptări ale telenovelei de succes a fost ”Bela, a Feia”, din 2009. Giselle Itie a interpretat-o ​​pe eroină, care încearcă să-și construiască o carieră și să obțină dragostea, în ciuda ”urâțeniei” sale.

Ce actriță credeți că ar putea juca ”rățușca cea urâtă” dacă s-ar filma acum o nouă telenovelă? Așteptăm cu drag comentariile dvs.