10 actrițe de la vechiul Hollywood care nu au dorit să arate ca niște păpuși Barbie alegând frumusețea lor naturală

Frumusețea și farmecul nu au vârstă, iar iubirea de sine este o virtute.

Unele actrițe din trecut au optat pentru frumusețea naturală și au arătat absolut impecabil.

1. Audrey Hepburn.

Actrița le-a interzis jurnaliștilor să-i retușeze ridurile care erau, pentru ea, un simbol al vârstei, experienței și înțelepciunii.

2. Sophia Loren.

Foarte puține vedete reușesc să-și mențină popularitatea până la vârsta de 88 de ani. Sophia Loren s-a dovedit a fi o excepție de la această regulă, continuând să-și încânte fanii cu noi roluri. Sophie nu încearcă să-și ascundă ridurile sau părul cărunt. „Corpul se schimbă, dar mintea nu”, afirmă vedeta.

3. Lauren Bacall.

Pe lângă faptul că a avut o poveste de dragoste cu Frank Sinatra, actrița s-a căsătorit cu cel mai influent actor al secolului al XX-lea – Humphrey Bogart.

4. Ingrid Bergman.

Ingrid Bergman a refuzat orice modificare a aspectului său, să se machieze intens, să-și îndrepte părul ori să-și smulgă sprâncenele. Producătorii au fost nevoiți să-i transforme capriciile în atuuri, Ingrid devenind o „frumusețe nordică naturală”.

5. Greta Garbo.

Deși pare greu de crezut, Greta Garbo a pus bazele stilului androgin. Pentru unul dintre roluri actrița a împrumutat din garderoba iubitului ei nu doar pantalonii acestuia, ci și cămășile, puloverele și chiar costumul de baie. Ulterior a făcut același și lucru în viața reală: actrița nu și-a ascuns deloc stilul rebel optând tot mai des pentru ținute în stil masculin.

6. Gina Lollobrigida.

Actrița italiană nu și-a dorit să devină vedetă de cinema și să rivalizeze cu Marilyn Monroe în lupta pentru inimile bărbaților. Gina a visat să fie pictoriță, dar a devenit, din întâmplare, una dintre cele mai recunoscute femei ale secolului al XX-lea. Actrița prefera să se machieze singură și prefera naturalețea.

7. Joan Collins.

Vedeta anilor 50 nu s-a machiat niciodată mai mult de 20 de minute. Chiar și astăzi se machiază doar pentru evenimente, în timp ce în viața de zi cu zi se limitează la o cremă hidratantă și la rujul ei preferat.

8. Shirley MacLaine.

Shirley MacLaine a ales să îmbătrânească în mod natural și să nu mai apeleze la ajutorul specialiștilor.

9. Katharine Hepburn.

Spiritul rebel a însoțit-o pe Katharine Hepburn pe tot parcursul vieții. Actrița a continuat și la o vârstă înaintată să joace în filme și nu se jena de părul său cărunt.

10. Grace Kelly.

Celebra actriță și Prințesă de Monaco a avut întotdeauna un stil natural, sofisticat. Pentru a arăta cât mai natural nu voia să poarte sutiene căptușite.